Olet täällä

Psilosybiini ahdistuksen hoidossa

Lataamossa keskustellaan mielenterveyden pulmista ja päihteiden yhteydestä mielenterveyteen. Tervetuloa lataamaan akkusi vertaisten tuella! Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Psilosybiini ahdistuksen hoidossa

ViestiKirjoittaja Musta mieli » 25.11.2019 00:28:09

Olen lukenut tutkimuksista joissa psilosybiiniä on menestyksellä käytetty ahdistuksen lievitykseen. Olisin valmis kokeilemaan, koska lääketiede ei ole kahteenkymmeneen vuoteen pystynyt tarjoamaan toimivaa hoitoa. Onko kenelläkään kokemusta?
Ad sanitas
Musta mieli
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 25.11.2019 00:22:53

Hoitoa peliriippuvaisten rahoilla, kylla TARKENEE!

ViestiKirjoittaja Mastodontti » 12.12.2019 14:57:41

Musta mieli kirjoitti:Olen lukenut tutkimuksista joissa psilosybiiniä on menestyksellä käytetty ahdistuksen lievitykseen. Olisin valmis kokeilemaan, koska lääketiede ei ole kahteenkymmeneen vuoteen pystynyt tarjoamaan toimivaa hoitoa. Onko kenelläkään kokemusta?


Itsellani ei viela ole kokemusta mutta kohta on. Ns. Rahalla saa ja hevosella paasee, eli ainakin jo Hesassa jarjestetaan jo kokeellisia psilosybiini, lsd ja mdma sessioita taysin laillisesti. Meskaliini, Ayahuosca, LSA, DMT, Salvia Divinorum, todella isot priima hasismaarien syonti esim. ovat viela ns. maanalla. Tottakai sienet voi myos kerata ja nauttia itse mutta mina ainakin maksan mielellani tarkasta annostuksesta ja tuotteen ehdottomasta puhtaudesta+asiantuntijuudesta aiheen tiimoilta+tietysta ymparistosta joka vartavasten rakennettu aiheen tiimoilta.

Tilanteessa hyvin valvotut ja mukavat olosuhteet, koulutetut hoitajat jotka valitaan todella tarkkojen testien mukaan ja asiaan erittain syvallisesti perehtyneet psykiatriset erikoislaakarit jopa ulkomailta asti potilaiden tukena+jatkoseuranta kylkeen. Todisteita tieteellisesti on valtavasti hyodyista erilaisiin ongelmiin on jo vaikka vaarat ovatkin aika pienet mutta niin on autolla ajokin tai kadun ylityskin varsinkin punasia pain. Myos trippi voi olla hyodyllisyydestaan huolimatta elamasi hirvein kokemus jota et voi edes kuvitella etukateen pahimmissa painajaisissasikaan. Yksiloita kun olemme..

Voi toimia erilaisiin ahdistuksiin, masennukseen, migreeniin, ocd oirehdintaan, PTSD oireisiin ja muihin traumoihin, syopaan, anoreksiaan, kuoleman pelkoihin saattohoidossa, paihdeongelmiin seka jostain syysta erityisesti nikotiini riippuvuuteen ja alkoholi riippuvuuteen. Kenties myos muihinkin ongelmiin..


Mastodontti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1019
Liittynyt: 15.10.2017 16:21:59


Paluu Lataamo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa