Olet täällä

Varjomaailma.fi nuorille, joiden kotona juodaan liikaa

Käyttääkö puolisosi, läheisesi tai vanhempasi alkoholia ongelmallisesti? Älä jää yksin. Kotikanavalla keskustellaan asioista ja ongelmista, joihin voi törmätä kotona alkoholin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Varjomaailma.fi nuorille, joiden kotona juodaan liikaa

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 11.5.2015 08:51:23

Varjomaailma.fi on paikka nuorille, joiden kotona juodaan liikaa!

Juovatkohan vanhempani liikaa? Miksi minua nolottaa kutsua kavereita kotiini? Mitä voisin tehdä asialle? Olenkohan ainoa, joita nämä asiat mietityttävät? Aikuisten päihteidenkäyttö voi joskus olla sellaista, että se huolestuttaa tai hämmentää lasta. Omista tunteista saa ja pitää puhua.

Varjomaailma.fi on paikka, jossa voit tavata muita samassa tilanteessa eläviä nuoria sekä saada apua aikuisilta. Varjomaailmassa on joka arkipäivä paikalla perheiden päihdeongelmiin erikoistunut ammattilainen.

Varjomaailmasta saat monenlaista apua:

Varjofoorumilla voit jakaa kokemuksesi muiden nuorten kanssa ja kysyä neuvoja aikuiselta. Foorumilla kokoontuu pari kertaa myös vuodessa suljettu, ammattilaisten ohjaama nettivertaisryhmä, josta saat lisätietoa täältä.

Neuvontapalvelun kautta voit kysyä apua täysin nimettömästi ja kahdenkeskisesti.

Varjoblogista voit lukea erilaisia juttuja vaikkapa vanhemman päihdeongelmaan, mielenterveyteen ja itsetuntoon liittyen.

Sivustolta löytyy myös paljon muuta kaikkea mukavaa, käyhän surffaamassa!

Varjomaailma löytyy myös monesta eri some-kanavasta, joiden kaikkien kautta voi ottaa yhteyttä lapsiin, perheisiin ja päihteisiin perehtyneisiin ammattilaisiin vuoden jokaisena arkipäivänä.

Facebook-sivultamme saat tietoa ajankohtaisista jutuista ja voit kysyä neuvoja inboxin kautta. Jos olet 18-22-vuotias, voit liittyä myös salaiseen, suljettuun facebook-ryhmään, missä täysi-ikäiset nuoret keskustelevat keskenään ja ammattilaisen kanssa. Ilmoittaudu mukaan fb-sivun kautta.

Meitä kannattaa seurata myös ask.fm:ssä, twitterissä ja instagramissa.

Ja aina saa laittaa perinteistä sähköpostiakin osoitteeseen varjomaailma@a-klinikka.fi ;)
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2202
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Paluu Kotikanava

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa