Olet täällä

Ruususen unta

Haluatko tukea ja keinoja alkoholinkäytön vähentämiseen? Me Vähentäjät on vertaistukeen perustuva keskustelupalsta kaikille, jotka etsivät muutosta alkoholinkäyttöönsä. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Ruususen unta

ViestiKirjoittaja Ruusunen » 13.6.2021 06:28:57

Hei kaikille. Täällä taas :shock: :D viime kesänä vähentelin ja nyt taas aika..voin olla pitkäänkin tipattomalla kun siihen pääsee ja sitten taas kun otan niin menee monta päivää ja määrät on valtavia.

Tänään aloitan uuden elämän. Laihdutuskuurin, itsen huolehtimisen ja liikunnan. Heinäkuussa on parit kekkerit jolloin on aivan pakko kilistää mutta tein nyt samalla päätöksen että juominen on sallittua juhlissa ja juhlapyhinä ,jos esim.vieraita tai ohjelmaa. Pystyn olemaan tosi useita viikkojakin ilman mutta sitten tosiaan aina repsahtaa. Mutta nyt Ruusunen kuntoon :D
Ruusunen
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 26
Liittynyt: 2.5.2020 14:58:10
Ollut juomatta

Re: Ruususen unta

ViestiKirjoittaja Ex-Amalia » 15.6.2021 20:36:28

Moi!

Minullakin on mennyt tosi hyvin sitten täällä aloituksen jälkeen. Aloitin remontin ravintotottumusten opiskelulla ja muutoksella. Puoli vuotta meni tosi hyvin, opettelin hyödyllisen ruuan laittoa innolla ja nautinkin (en säästellyt chilissä ja valkosipulissa :D), veriarvot erinomaiset sen jälkeen. "Hyvin" syöden ei edes tehnyt mieli alkoa, kroppa oli tyytyväinen ja päivät menivät säännöllisyyteen totutellessa sujuvasti.

Sitten iski päälle psyykkiset ongelmat - mihin sain syyn diagnoosista. Elämäni syvin masennus murskasi, minkä kanssa kamppailen yhä. Siinä ja yksinäisyyden tiedostamisessa on tekemistä, alko on tullut apuun, auttaa edes hetkeksi synkkien ajatusten jännityksiin. Olen kontaktissa tukeen kahtaalla ja toiveikas, pääsen ehkä terapiaan. Yksin tuntuu hyödyttömältä. Valaiseva kirja, josta on ollut apua, josko suruakin: https://verkkokauppa.duodecim.fi/6082.html
Avatar
Ex-Amalia
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 15.6.2021 20:17:30

Edellinen

Paluu Me Vähentäjät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa