Olet täällä

Niin raivona että punaista näin...

Vilpola on keskustelualue huumeiden käyttäjien läheisille. Huoli läheisestä on suuri kun epäilys tai tieto huumeiden käytöstä tulee ilmi. Tule vilvoittelemaan tunteitasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Vilpolassa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Niin raivona että punaista näin...

ViestiKirjoittaja aaaaaaa » 3.10.2021 19:19:42

Kamala mitä juttuja, voi teitä äitejä :( jos vielä luette tätä niin mutsi, eikö poikasi oo harkinnu korvaushoitoa uudestaan? nykyään saa valita metadon vai suboxone (melkeen sama kun subutex, vaikeempi väärinkäyttää). sydän karrellaan sinua kävi niin sääliksi kun pelkkä koira seuranaan noita pohdit, melkeen itkettää :cry: oon varma, että oot hyvä äiti. sama KH vinkki sinne heti jos poikasi ajautuu huumeiden pariin vankilasta päästyään, eikä ole vielä syvällä huumemaailmassa. lisäks jos omistat kämppäs voit myydä sen pankille niin, että saat jäädä asumaan siihen. sun rahat, ne kuuluu sulle eläkepäiviä varten. sarkynytsydän toivottavasti KH toimii vieläkin poikasi kohdalla. noi A-pojat vois hyötyä minnesota -hoidosta, varsinkin vanhin jos hän on myöntänyt ongelman ja laittanu korkin jo pari kertaa kiinni.

miksi lopetitte kirjottelun, jos se kerran auttoi teitä? :?
aaaaaaa
 

Re: Niin raivona että punaista näin...

ViestiKirjoittaja aaaaaaa » 4.10.2021 17:53:46

tämä on koko sivuston liikuttavin ketju :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jotenkin niin surullista, että vaikka läheinen käyttää laittomia aineita ja poliisi tietää sen, terveydenhuolto tietää sen, läheiset tietää sen yhteiskunta ei voi tehdä mitään muuta kun keskittyä tukemaan niitä läheisiä.
aaaaaaa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 89
Liittynyt: 4.10.2021 13:59:27

Re: Niin raivona että punaista näin...

ViestiKirjoittaja aaaaaaa » 1.2.2022 23:34:20

sydän karrella ja muut, luin koko ketjun olisi kiva kuulla kuulumisianne tänä päivänä
aaaaaaa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 89
Liittynyt: 4.10.2021 13:59:27

Edellinen

Paluu Vilpola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa