Olet täällä

Oxycont vs Oxycodone

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Pow » 6.5.2011 22:15:38

p.s... Sitä me nyt koitetaan Root... tsempata sua ja kertoo et sinä voit etkä sinä o yksin! Meitä on täällä monta jotka on selvinny.... ja pysyny selvänä. Se ei ole mahdoton juttu. Mut niin kuin tuossa edella mainittiin... Jos sulla ei o raittiita kamui pysy yksin. Kun sinä muutut ja aivot toimii normaalisti sulle tulee uudet harrastukset ja menot... Löydät uusia piirteitä itsestäs joita alat kehittää... Ei sillä ole väliä mitä minä teen työkseni mutta se on todellinen intohimo, ei vaan työ + kuvaan tuli taiteet ja tanssi... ja energia on täysin loputon! Joskus on olo et mietin miks mulla ei o siipiä kun haluaisin lentää!
Pow
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 13
Liittynyt: 28.4.2011 12:27:50

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Pow » 6.5.2011 22:37:28

Mulla on nättejä kuvia ukkovainaan vuosijuhlasta NA ssa... siitä huolimatta se kuoli aineisiin 4 vuotta sitten... Serkku murhattiin omaan kellariin veloista... Jäi ihan pieni vauva jälkeen... Pojat, tässä on vitsit vähissä eli miettikää ihan oikeesti haluatteko te elää?
Pow
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 13
Liittynyt: 28.4.2011 12:27:50

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Arpa » 6.5.2011 23:03:04

^Aika rankka juttu. Minulle kukaan ei ole koskaan suostunut myymään velaksi mitään. Johtunee sitä, että perintä voisi olla aika vaikeata, kun tuo kroppa on hiukan yli 190 cm ja noin 100 kg :? . Itse olisin kyllä velaksi halunnut aina joskus. OK, noin prätkäjätkät on luku sinäänsä. He kyllä perivät velat keneltä tahansa :oops: ...

Arpa
Elämä voittaa!
Avatar
Arpa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 315
Liittynyt: 29.4.2011 19:18:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Pow » 6.5.2011 23:26:01

Ei sitä tavallaan velaks saakkaan mut kun se diilas... juttu oli vähän eri eli se tais "syödä kuormasta".... Ja ne olis pitänyt sitten maksaa tietty... No milläs maksat kun ei o mitään. Ja tätivainaa kertoi siitä miten se olis halunnut lopettaa ja saada hoitoa muttei löytynyt instanssia joka auttais... ei kellekään loppujen lopuksi löydy. Sen jälkeen kun olo on kohentunut ja järki taas juoksee... ainoo tie on elämänmuutos, osa on lähtenyt pois kaupungista maalle tms... Eli tosiaan jättänyt kaiken sen vanhan jälkeen. Jokaisella on oma tapa selvitä kuiville ja elää hyvää elämää.... ei siihen o mitään sääntöjä. Minä elän korvessa koska rakastan luontoa ja sopii mun työhön. "Maailmassa" ei o mitään enää mitää kaipaan. Kaiken oon nähny ja kokenut. En etsi enää extreme juttui... tää on hyvä näin. Tyydyttävä arki johon tietty välillä kuuluu myös... hmmm... sykähdyttäviä kokemuksia. Mut joka päivä on elettyä elämää, ei vaan jonkinlaista olemassa olemista. Myös politiikka/ihmisoikeudet on voimakkaasti kuvioissa... Eli voin vakuuttaa et elämä ei tosiaan ole tylsää raittiina jos ei itse halua sitä! Maailman on iso paikka ja kaikki on mahdollista kun vaan haluaa...
Pow
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 13
Liittynyt: 28.4.2011 12:27:50

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja root_ » 6.5.2011 23:59:12

Pow kirjoitti: Joskus on olo et mietin miks mulla ei o siipiä kun haluaisin lentää!


No siis ma tiedan et haluun elaa ja haluisin lentaa kans!
Ja loytyy kylla kavereita ketka on kuollu vaikka en oo kun vahan paalle 20..ja varmaan yhta moni huumeisiin ku oman kaden kautta seurauksena et ei kesta tata enaa..

Satuin onneks vilkasemaan tanne ennenku kaivan teet kaapista. Nyt just haluisin itkea. Mut emma pysty enka oo pitkaan aikaan pystyny selvinpain.
Ja siis kiitos tuesta. Tuntuu et sita tarviin, ihan helvetisti. Mulla on niin vahan selvapaisia kavereita. se, ja se et tajusin sen ja oon nyt tajunnu mita paskaa taa on, samaa paskaa joka paiva. ne on ollu mulle kovimmat palat. Ja ainoot kenelle nyt pystyisin avautuu on sellasia kenen tukena ma yleensa oon ja oon kusettanu melkein kaikkia mun selvapaisia kavereita et oon ittekkin..muka. Ainoo juttu mika pitaa mut nyt selvinpain on sekoamisen pelko..
taa on nyt mita 3vuotta ollu sellasta et jaksan tietyn aikaa selvana mut en sit kauempaa..Toisaalta ma pelkaan etta mitas sit ku selviin tasta. mita ma sit teen. Ja tajusin vasta et ei mulla oo koskaan tullu sita puolta vuotta tayteen mita aivot mun tietaakseni tarvii et alkaa aivokemiat pelaamaa kunnolla. talla hetkella pelkaan et sekoon ihan tasta et joudun olla selvinpain ja kestaa reflat, ei ne havinny. Kuume mulla vissiin laski(siis ei oo kuumemittaria mut veikkaan)

Joo ma tykkaan laulaa ja on mulla periaatteessa kaikkee mita voisin alkaa puuhata mut en vois nyt kuvitellakkaan jaksavani. Olis paasykokeet kouluun minka jatin kesken joskus. ens viikolla mut miten selvian niista tassa psyykkisessa kunnossa. tuntuu ettei jaksa, eika pysty. mihinkaan. Tein yks paiva listan, mika kaikki tekee hyodyttomaks mun katkolle menon:
-Kerro kaikille laheisille ihmisille et kayttaminen(edes satunnainen) loppu nyt.
-Vaihda puh nroa. eroa facebookista
-kirjota(en oo jaksanu nyt)
-muista kenen takia teet tata. eli siis mun
naa on tehty mut on viela paljon kaikkee esim. et -nae sun selvapaisia kavereita. en oo jaksanu ees soitella paitsi ilmottaakseni et mulla on toi numero nyt. eika mulle kukaan niista yleensa soita. on varmaan kyllastyny siihen et oon nain epaluotettava paska. eika musta oikeesti oo avuks tai tueks kenellekkaan kuka sita tarttis.
sen jalkeen kirjottanu naköjaan 7sivua jotain "tajuamisia" ennen mun lahes- sekoomista, minka laitan ihan sen piikkiin et kroppa koittaa koittaa estaa reflat..

Ja siis uskon et mun pitais alkaa meditoida tai jotain. Et se vois auttaa ihan muutenkin. Tai siis varsinkin sit kun oon kuivilla. johonki.. hengelliseen ryhmaan voisin menna mut en mihinkaan milla on mitaan tekemista kristinuskon kanssa. No, ainaki oon selvinny tasta paivasta. koitan kestaa huomisen. ja sen vitun sunnuntain. Mulla on se vanha sim kortti tuolla jossain :roll: ..mut kylla te nyt autoitte mua.
meen sammumaan on sirkkoja onneks. oisin jo seonnu jos en sais nukuttua. ja kai taa kirjottaminen auttaa mua kans. en pystyis kirjottamaan kasin ku kadet tarisee.
Avatar
root_
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 101
Liittynyt: 17.4.2011 11:28:43

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Pow » 7.5.2011 00:08:34

"-Kerro kaikille laheisille ihmisille et kayttaminen(edes satunnainen) loppu nyt.
-Vaihda puh nroa. eroa facebookista
-kirjota(en oo jaksanu nyt)
-muista kenen takia teet tata. eli siis mun"

Mä en kertonu kellekään... ne huomas ite ku sanoin riittävän usein EI KIITOS! Mua ei kiinnosta.
Numeron vaihto on hyvä idis!
Jep... pidä jonkin sortinpäivä kirjaa... kirjoita sun aidoista ajatuksista ja fiiliksistä... ja julkaise se sit joskus!
Jooh... sä teet sen ihan ittes takia, et kenenkään muun.
Minä en ainakaan lähden FB sta! lol... ja mut saa tilata jos kiinnostaa...
ID Pow Lönngren Oma sivu on aina auki vaikka teen muutakin tässä... Just duunaan uutta korua helmistä ja luista ja luen ihmisten juttui ja vastailen täällä...
Pow
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 13
Liittynyt: 28.4.2011 12:27:50

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja root_ » 7.5.2011 00:33:42

Joo..haha :)
tuli vahan pitka tosta edellisesta..jatkakaa:)
Avatar
root_
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 101
Liittynyt: 17.4.2011 11:28:43

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Pow » 7.5.2011 00:53:46

jatketaan jatketaan! Kohta on mentävä maate... huomen taas työpäivä ja paljon muita juttusia... mut tuli mieleen viel yks juttu. Osa MEISTÄ kieltäyy myös särkylääkkeistä. Mun mielestä se kertoo vaan en ne on edelleen koukussa vaikka olis ollu jo vuosia kuvilla... Et ne niin ku olis ovi kovempiin juttuihin. Voi olla... mut kun... ei o enää riippuvuutta mihinkään... En käsitä miks pitäis kitua turhaan kun on olemassa hyviä, toimivia särkylääkkeitä esim contit mitä mun pitäis saada huomenna... Kun ei o enää montaa ehjää paikkaa ja fibrokin alkoi pari vuotta sitten. Minä en ole marttyyri enkä koukussa eli mulle on sama mitä särkymömmöi vedän jos sattuu vähemmän ja jaksan tehdä sen mitä mun tarvii ja mistä tykkään! Eli me ollaan kaikki yksilöitä ja meidän tilanne on erilainen.
Joskus mä ajattelen et se on ihan uskon asia mikä "kolisee" joku oli antanu jollekin blaseboja... ja jätkä oli ollu niiiin pilvessä... lol... Eli koitan sanoa, jollain meillä on tarve olla sekaisin eli ei kestä selvänä ja sama pelaa myös toisin päin... minä uskon ettei mikään kolise muhun eikä kolise, sattuu vaan vähemmän, vahinko et ei olla californiassa missä cannabis tuotteet on rekattu särkylääkkeeksi, vahinko vaan etten tiedä edes enää mistä saa... oon niin kaukan kaupungeista enkä enää tunne ketään joten tätä en pääse testaamaan... hmmm... on tää aika metka ilmiö kuin erilaisia me ollaan, mut kaikkia tarvitaan joka tapauksessa! Ja jokaisen tarina opettaa ja antaa jotain joten kirjoittakaan omista jutuistanne!
Pow
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 13
Liittynyt: 28.4.2011 12:27:50

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Wallesmanni » 23.7.2018 16:16:26

Mikä helvetin saarnamiesten sivu tästä on tullut? Mua ei kiinnosta kuka on tapettu kellariin ja kuka paksuna oleva vetää oxyja, vaan toimiiko ne oxycodonet hihaan vai ei ?!
hillitte himos hallitte hoppus
Wallesmanni
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 19
Liittynyt: 1.10.2008 02:45:26

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 24.7.2018 04:12:50

^ Saarnamiesten sivu tullut? Ei sillä, ettei olisi, mutta en ihan noilla sanoilla asiasta valittaisi, mikäli pläräisin 7-8 vuotta vanhaa ketjua :lol: :roll: .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12403
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja Takapöydän vävyehdokas » 25.7.2018 12:59:08

Ainahan Saunassa on ollut vahvasti läsnä saarnamies-osasto. Kunnon junttiryyppäämistä, ryynien rouhimista, pirin sekä subun piikittämistä ja muuta elämänkoulun tuoksuista sossurotta-sekoilua. Siihen päälle sitten näitä kauhutarinoita yliannostuksista, itsemurhista ja ties mistä mädäntyneistä raajoista. Älkää käyttäkö, minäkin täältä veneen alta kirjoittelen-tyyppistä ujellusta. Suunnilleen noin minä tämän foorumin kulta-ajat muistan. Psyvaultissa olivat sitten muka-coolit psykonautit
Takapöydän vävyehdokas
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 776
Liittynyt: 8.8.2017 19:12:36

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja kamamatti » 1.9.2020 09:52:12

[Poistettu sääntöjenvastaista -Päihdelinkin moderaattori]
1200mic
kamamatti
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 1.9.2020 09:42:18

Re: Oxycont vs Oxycodone

ViestiKirjoittaja jms89 » 16.3.2021 00:14:00

Olen jo useamman vuoden käyttänyt oksikodonia eri valmisteina iv:sti. Oxycont oli ennen ja riitti 20-25mg mukaviin nousuihin. Nyt muutettu Oxynormiin, mutta sama määrä ei tunnu oikein minkäänlaisena nousuna. Mitä teen väärin? Kuvittelin, että se ois ollut helpompi kun on valmiiksi jauheena mutta samalla tavalla väsättynä ei tapahdu juuri mitään. Tämä ketju on jo niin sensuroitu, ettei varmaan paljon ohjeita voi antaa tai itse niitä mainita mutta kokeillaan. [Poistettu valmistusohjeiden kysely. Luethan Saunan säännöt. -Päihdelinkin moderaattori]
jms89
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 198
Liittynyt: 14.4.2016 23:56:37

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Jahtimies ja 21 vierailijaa