Olet täällä

Kostea joulu

Käyttääkö puolisosi, läheisesi tai vanhempasi alkoholia ongelmallisesti? Älä jää yksin. Kotikanavalla keskustellaan asioista ja ongelmista, joihin voi törmätä kotona alkoholin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Kostea joulu

ViestiKirjoittaja Luotanko » 29.12.2017 18:30:31

Miten meni teillä joulut, oliko ahdistavaa alkoholin lipittämistä taikka kaatamista? Meillä meni joulu yllättävän hyvin, mutta liekkö nyt sitten paineet purkautuneet ja holisti retkahti taas. Oli pitkä, yli 8 kk:n, raittius joka pari viikkoa sitten loppui. Nyt taas mietitään, että mitäs nyt sitten. Kokemuksia retkahduksista teidän perheessä?

Hyviä vuoden viimeisiä päiviä!
Luotanko
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 43
Liittynyt: 21.1.2016 17:07:53

Re: Kostea joulu

ViestiKirjoittaja Pikkusisko » 31.12.2017 02:54:44

Moikka! Mulla isoveli on alkoholisti ja isäkin ottaa reippaanlaisesti. Yleensä joulut on kurjia, tapellaan ja uhkaillaan lähteä. Nyt meni yllättävän hyvin. Lieneekö osasyynä se että kerroin ruokapöydässä olevani raskaana, kyseessä ensimmäinen vauva meidän perheeseen. Sekä isä että veli joivat melkein pullon konjakkia puoliksi ja humalassa olivat mutta ei riidelty. Nyt taas eilen veli teillä tietämättömillä ja soitin päivystykset ja putkat läpi. Löyty onneks kunnossa.
Pikkusisko
 

Re: Kostea joulu

ViestiKirjoittaja Yksin » 8.1.2018 17:53:32

Vanhempien luona, kun mies korjaili viikon kestänyttä ryyppyputkeaan, eikä hänestä ollut muuhun kuin makaamaan sohvalla ja vetämään tasoittavia. Antoi minun oikein mielellään lähteä, luultavasti siksi, että saa tasoitella rauhassa.
Yksin
 

Re: Kostea joulu

ViestiKirjoittaja Kansalaisaloite kehiin » 10.1.2018 02:24:44

Kansalaisaloitetta vaan kehiin. kuka keksii fiksun ja laittaa kansalaisaloite.fi jotta alkoholistien läheisten olot paremmiksi? sivuilta löytyy aloitteita aktiivimalliin ja kansanedustajien sopetumisetujen poistoon.
Kansalaisaloite kehiin
 

Re: Kostea joulu

ViestiKirjoittaja ÄläNy » 10.1.2018 10:21:20

Älä ny viitti. Eihän tätä voi ulkoa päin ratkasta. Vai pitäskö perustaa työryhmä poliisi-terapeutti-sisustaja, joka kiertää ja poliisi vie pahan pojan pois, sisustaja suunnittelee kodin nurkkaan läheisille toipumisnurkan, jossa terapeutti heitä kuntouttaa.

Yksi läheinen tässä nauraa sisään päin, eli en pilkkaa ketään. Juopon raitistuminen alkaa omasta tahdosta, ja läheisen kuntoutuminen vaatii kans oman panoksen. Heräämisen. Ei tässä juuri nimien keräys auta :lol:
ÄläNy
 


Paluu Kotikanava

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa