Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Kerro tarinasi elävin kuvin!

Tuottavatko päihteet päänvaivaa vai onko se jo historiaa? Onko läheisesi riippuvuus aiheuttanut haittaa elämäänne? Onko masennus tai yksinäisyys sinulle tuttua? Kerro kokemuksesi elämästä omin sanoin ja kuvin.

Ohjeet:

Tee Päihdelinkin aihepiireihin soveltuva videotarina. Sinun ei tarvitse välttämättä itse esiintyä videolla – äänesi voi olla kertojana ja kuvamateriaali jotain aiheeseen liittyvää. Hyvä mitta videotarinalle on noin 3-6 minuuttia. Voit katsoa esimerkkivideon tästä. Kun videosi on valmis, lataa se YouTubeen tai johonkin muuhun videopalveluun ja kopioi videon linkki alla olevaan kenttään. 

Näillä sivuilla julkaisemme Päihdelinkille lähetettyjä videotarinoita. Videota voidaan jakaa myös sosiaalisessa mediassa. Kaikki videot tarkastetaan etukäteen, joten muistathan kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä. Asiattomat videot voidaan jättää kokonaan julkaisematta. Vastuu videon kaikesta sisällöstä on videon tekijällä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, voit ottaa yhteyttä Päihdelinkin toimitukseen joko palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia paihdelinkki@a-klinikka.fi.