Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Alkoholi, bentsot ja työelämässä jaksaminen

Julkaistu 14.1.2020

Olen 24-vuotias alkoholisti, sekä lääkeriippuvainen. Käyn kokopäivätöissä, mutta tämä ei estä alkoholin käyttöä, koska aamulla bentsot naamaan ja elämä on taas ok, sekä olo. Eilen kävin kolmannen kerran AA:ssa ja ajatustasolla olen alkanut miettimään, että enhän tätä voi jatkaa pitkään, saatikka siihen asti, että saan kenkää tai irtisanoudun.

Päiväni koostuu aamulla olon helpottamisesta ja illalla kaljan juonnin parissa. Jätin entiset kaverit noin 5 vuotta sitten taakseni ja heistä 70% on menehtynyt, joko päihteisiin tai onnettomuuksiin (kaikki kuitenkin päihteisiin jollain tapaa.)

Mielenterveysongelmia kärsin teini-iässä ja "varhaisaikuisuudessa". Olen myös nettikasinoihin riippuvainen. Saatan joskus voittaa 8000 euroa, mutta se ei enää itseasiassa tunnu miltään. On voitettava lisää. Muutama oikea selväpäinen ystävä löytyy, mutta näemme hyvin harvoin. Harrastusmahdollisuuksia ei ole paljon paikkakunnalla tarjolla, lisäksi selkäni on leikattu ja syön siihen kolmiolääkkeittä, joten melkein kaikki hikiurheilu on poisluettu.

Tuntuu hyvältä kirjoittaa asiat julki, vaikka AA:ssa sen saa tehdä ihan kasvotusten. Ilmeisesti tämä kirjoittaminen on se minun juttuni. Ensimmäinen postaukseni oli tässä.

Nimimerkki: 
Moniriippuvainen nuori
+1
+14

Kommentit

Jos samaa läpikäyneitä/käyviä

Käyttäjän bendopääalkkis kuva

Jos samaa läpikäyneitä/käyviä löytyy, niin kertokaa kuinka v*tun kauan aikaa tätä jaksaa ja mikä sai lopettamaan? Raskasta. Vaikken ikinä kunnon kännejä vedäkkään iltaisin, niin huomaa, että alkaa toleranssi kasvamaan. Pyrin pysyttelemään ykköskaljassa, mutta sitäkin pitää nykyään juoda laatikko tolkulla....

+1
+14

Lisää uusi kommentti