Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Alkoholistin tytär ja juoppo itsekin

Julkaistu 3.11.2022

Muistan kuinka lapsena päätin etten tule koskaan juomaan. Isäni oli juoppuhullu sekopää, joka hakkasi äidin monesti sairaalaan ja minä aina pelastin äidin pahemmilta kolhuilta.

Ensimmäiset kännikokeiluni olivat kamalia, masennuin aivan heti. Kun 18-vuotiaana pääsin kapakkaan niin krapulapäivät olivat hirveitä. Kaverini eivät millään ymmärtäneet miten otin juomisen niin raskaasti. Opettelin kuitenkin juomaan ja olin ihan alko jo 30-vuotiaana.

Tein aina kovasti töitä ja jouduin tietenkin esimieheni kiusaamaksi. Olin nuorena kansallisen tason urheilija ja se varmaan pelasti osaltaan etten voinut juoda niin paljon, mutta olin kyllä joskus urheillessaani humalassa. Kerrottakoon, että olen nainen ja nyt 58-vuotias.

Olin pitkään raittiina ja masennuslääkkeet aloitin syömään 15 vuotta sitten, kokeilin myös antabusta. Nyt kolmen viime kuukauden aikana olen retkahtanut kolmasti ja aina menee viikko.

Olen naimisissa, lapseton. Mieheni ei enää kestä minua. Olen niin loppu!

Nimimerkki: 
Prinsessa -64
+1
0
-1

Kommentit

Itse osaan juoda

Käyttäjän Juoppolalli kuva

Itse osaan juoda sivistyneesti 2 tai 3 lasia viiniä, tai näin uskottelen itselleni. Viimeksi meni 10 päivää juomista aamusta iltaan. Kaikkea en muista noista päivistä sillä määrät mitä join olivat noin 2-3 litraa viiniä päivässä. Mieheni sai nyt tarpeeksi ja jättää minut. Olen pohjalla mutta oma syy kun kerta toisensa jälkeen en ole lupauksia pitänyt. Osaan juoda myös vain 2 päivää mutta joskus tämä järjetön putki vain iskee. 
Päivä kerrallaan, nyt päätin et lopetan kokonaan. 
Haluan pois näistä morkkiksista. Tuntuu että koko paikkakunta tietää että olen tuo hieno rouva mutta täysjuoppo. Ymmärrän tuskasi. Tiedä että et ole ainoa. 

+1
-3
-1

Lisää uusi kommentti