Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Nyt saisi viimein riittää

Julkaistu 8.1.2019

Olen 35-vuotias mies. Muuttouudelle paikkakunnalle ja vuoden sisään tapahtuneet ei niin mukavat asiat kai painoittui tähän kuukauteen.

Olen sairaseläkkeellä vaikka en olisi halunnut. Mulla on selkärankareuma, joka diagnosoitiin vuosi sitten, ja yllättäen kun kävin työpsykologian testeissä niin huomattiin paha muutos häiriö, no suoraan sanottuna melkein kehitysvammasen asteella, niin päätettiin eläke. Mikä on hyväksi koska pätkätöitä oli aika paljon.

Oon käynyt tallilla auttamassa oman tekemisen vuoksi, jotta päivässä olisi jotain. Mutta nyt reuman pahettua ei oikein jaksa tehä mihin yleensä normaalisti pystyy. Se taas tuo näitä vapaapäiviä. Ja ei ole oikein tekemistä niin aika helposti tulee se kaljaa haettua. Useammikin kun uusi kaupunki, niin ei myöskään niitä tuttuja, niin mitäpä sitä muuta tekisi kun kuuntelee musiikia ja juo kaljaa.

Oon mä törppöillyt kyllä kännissä, lentänyt pyörän tangon yli, niin et arvet on päässä. Mikä mut herätti ja haluan vihdoin lopettaa on se, että tein ystävälle pahan mielen. En ole luonnostaan paha tai tappelija, mutta se kuuluisa sanaparsi aukes jouluna ja yöllä, känninen txt pahoitti hänet ja aamulla oli surku kuulla. Oonhan mä koettanut ennenkin lopettaa mutta ei ole onnistunut vielä. Nyt marras- ja joulukuu oli sitä aikaa, jolloin tissuttelin koko pv ja toisena uudestaan. Nyt oli hieman taukoa jouluviikko.

Nyt mennyt kolme päivää, tuli tissuteltua. Joo tää ei ole monen mielestä vielä mitään, mutta ei ole hauskaa loukata lähesiä joistä välittää,. Nyt saa laittaa vinkkejä et millä saan otettua sen niskata kiinni. Vinkkejä et menee siitä mallasjuomasta ohi, harrastus tai muu...

Nimimerkki: 
Hevosmies
+1
0
-1

Kommentit

Hei!

Käyttäjän Raitis elämä kuva

Hei!

 Asiat eivät koskaan ole niin huonosti etteikö niitä viinalla saa vielä huonommaksi.Jos haluat muutosta niin on oltava nöyrä ongelman edessä ja myöntää että tarvitsee apua. Muutos juovasta elämästä raittiiseen on iso ja vaatii työskentelyä, mutta se on sen arvoista.

Ihmisellä on paljon voimavaroja kun ne vaan ottaa käyttöön. Muutos on mahdollista.)

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa uusi elämä! 

+1
+177
-1

Lisää uusi kommentti