Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Perheenäitien ongelma

Julkaistu 6.4.2021

Onkohan olemassa muita ihmisiä, jotka ovat perheellisiä, työssäkäyviä ja kaikin puolin hyvässä sosiaalisessa asemassa olevia tyyppejä, jotka ymmärtävät käyttävänsä liikaa alkoholia?

Itse olen siinä tilanteessa, että tunnustan ongelmani ja ottaisin erittäin mielelläni vastaan apua ja tukea, mutta koska minulla ei ole ulkoisesti vakavia ongelmia, olen kaikkien foorumeiden ulkopuolella.

Kaltaisilleni, näennäisesti hyvin toimeen tuleville henkilöille ei löydy foorumia, minne voisi olla anononyymisti kontaktissa. Ei ole mahdollisa pienillä paikkakunnilla mennä AA tapaamisiin, jos haluat jatkaa työssäsi, tai AA-tapaamisia ei ole ylipäätään.

Miksi verkossa ei voi edes ottaa yhteyttä ilmen rekisteröitymistä mihinkäään apua tarjoavaan tahoon?

Ihmettelen. ja juon.

Nimimerkki: 
Tuskin yksin, mutta äänetön
+1
+6

Kommentit

Hei!

Käyttäjän Anne kuva

Hei!

Tuttu ongelma. Itse löysin tosi paljon apua YouTuben sarjasta The Naked Mind. Siinä englantilainen Annie Grace kertoo raitistumisen lääketieteellisestä perustasta ja käytännön tavoista toimia. Annie Grace on myös luonut raitistumisen avuksi The Alcohol Experiment -nimisen ohjelman. Ohjelma on ilmainen ja sisältää videoita ja tehtäviä  30 päivän ajalle sähköpostin kautta. Todella silmiä avaavia juttuja alkoholin vähentämiseen, ja raitistumiseen, jos niin haluaa.

Hyviä kirjoja ovat  Juhani Seppänen Selvästi juovuksissa ja Allen Carr Korkki kiinni. Molemmat ovat informatiivisia ja myös yllättävän hauskoja.

Tsemppiä! Uusi elämä alkaa oivalluksesta, jonka oletkin jo tehnyt.

+1
+9

etätyö ja alkoholi, siihen

Käyttäjän Helena Virtanen kuva

etätyö ja alkoholi, siihen päättyi oma mukaraittiuteni, onnellisuuteni, ulkoiluni...kun laihduttaja ahmii, niin nyt juon kaksin käsin eikä kukaan huomaa...etätyössä ruudut pimeenä kukaan ei nää, tarmokkuus tulee parista bissestä, pastillien sijaan nieleskelen kyyneleitä...

 

 

+1
+7

Kaksi selvää päivää lähes

Käyttäjän Amanita kuva

Kaksi selvää päivää lähes kahden viikon putken jälkeen. Nyt yritän olla menemättä Alkoon kotimatkalla töistä. Tsemppiä kaikille meille

+1

Tunnistan itseni

Käyttäjän Rairai4278 kuva

Tunnistan itseni kuvailemistasi profiilista ja samaistun tilanteeseesi. Onneksi on näitä virtuaalisia palveluja olemassa, joissa voi anonyymisti keskustella. 
 

Itse olen nyt viikon saanut pohtia tilannettani ja keinoja 30 päivän ohjelmassa. Koen ainakin tässä vaiheessa sen hyödylliseksi ja silmiä avaavaksi. Olitko jo itse aloittanut? 

+1

Lisää uusi kommentti