Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Tahdonvoima hukassa

Julkaistu 12.4.2017

Olen ollut ehkä kaks viikonlopoua selvinpäin 2 vuoden aikana. Jos viikonloppuna on töitä, menen arkivapailla ryyppäämään.

En yleensä tee tai sano mitään tyhmää kännissä. Mutta tiedän, että masentunut olo ja tunteiden heittelyt johtuvat alkoholista. Tiedän että pitäs vaan olla ilman, ottaa joka viikonlopulle töitä tai suunnitella jotain terveellistä tekemistä.
Sitten tulee viikonloppu, sanon kaverille etten voikkaan tulla salille koska oon taas krapulassa.

Olo on aina perjantaisin tosi kevyt kun on selviytyny jo viime viikonlopusta. "Kyllä mä voin pari ottaa, aikasin kotiin ja huomenna salille". Kun ei se mee noin. Alotan aina juomisen jälkeen mukamas puhtaalta pöydältä, "seuraavan viikonlopun oon ilman".

Nimimerkki: 
Häkissä
+1
0
-1

Kommentit

Tuttu tunne! Aina, kun saan

Käyttäjän Aaron kuva

Tuttu tunne! Aina, kun saan itseni kuntoon, niin palkitsen itseni "muutamalla" oluella. Rupeaa pikku hiljaa kyllästyttämään! Treenit jää väliin ja krapulapäivä hoidetaan taas "muutamalla". Mulla on jäänyt nyt neljät maanantaitreenit väliin. Kun asiat ovat kunnossa, niin ajattelen, että lomalla vois vähän treenata. Just joo! Tsemppiä sulle ja toivottavasti löydät jonkin keinon lopettaa. Mulla on mennyt tässä jo turhan kauan. Yritän nyt löytää jonkin keinon!

+1
+302
-1

Lisää uusi kommentti