Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Tekosyyt alkavat loppumaan

Julkaistu 22.10.2018

Hei, olen pikku hiljaa alkanut tajuta, että en pysty hallitsemaan juomistani. Ongelmana on ollut se, että pelkään, mitä sen jälkeen?

Minulla on paljon kavereita, jotka ottavat ja teemme kivoja asioita. Olen onnistunut työssäni, mutta nyt minulla on tunne, että en tee tai anna parastani. Krapulapäivät eivät sovi työkuvaani. Pystyn viemään ne läpi, mutta en nauti silloin siitä mitä teen.

Minulla on kaksi lasta, olen eronnut (yksi syy oli alkoholin käyttöni). Tyttäreni ei pidä siitä, että hän näkee minut juovuksissa. Väilillä pystyn ottamaan kohtuullisesti, mutta yleensä se jatkuu seuraavana päivänä. Lomilla juon lähes päivittäin. Ne kerrat kuin se juominen on kivaa eivät enää korvaa menetettyjä päiviä ja lasteni pettymyksiä. En ole uskovainen ja AA-kerhon "säännöt" uskosta korkeampaan ovat vaikeita hyväksyä.

Viikon kaljanjuonnin jälkeen, pystyn olemaan taas jonkin aikaa ilman ja parannella suhteitani lapsiin sekä hoitamaan työni hyvin. Jossain vaiheessa homma lähtee taas käsistä ja petän lapseni. Luultavasti mun pitää lopettaa kokonaan, jos haluan asian korjautuvan kuntoon. Tuntuu kuitenkin vaikealta luopua kokonaan. Onko mitään muuta vaihtoehtoa?

Nimimerkki: 
Aaron
+1
0
-1

Kommentit

Moi. Itse kirjoittelen

Käyttäjän buster8885 kuva

Moi. Itse kirjoittelen krapulan kourissa. Olo on hirveä . Koko loma mennyt kupin otossa taas. Nyt päätin että se oli tässä kärsin pahan olon/vapinan ja en ota enää toistaiseksi. Pakko kai olla yhtään ottamatta kun ei onnistu vähän ottaminen. Ikää on viisarissa 50  ja on ruvennut miettimään terveys puoltakin oikeasti. No päivä kerrallan mennään ja katsotaan mitä tulee.

+1
+377
-1

Lisää uusi kommentti