Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Aloitin viinalla - muutin bentsoihin - ja sitten?

Julkaistu 6.4.2016

Moro kaikille! Näin lyhyessä tilassa keskityn oleelliseen. Aloitin tuurijuoppona. Kehitys vei katkaisuhoitoon ja diatsepaamin aktiiviseen käyttöön. Vähitellen tulivat mukaan kaikki Suomessa olevat bentsodiatsepiinit ja vielä jotkin ulkomaiset valmisteet. Alkuaikoina bentsoja sai helposti, koska reseptiväärennökset kukoistivat. Minä käytin virkavallan pelosta aina diilereitä. Annokset ja toleranssi kasvoivat. Työstä, arkisesta kotielämästä ja liikenteestä selvisin kuitenkin kenenkään huomaamatta mitään.

Käyttöä jatkui reilut neljä vuotta - ja voimakkaasti kasvavin annoksin. Minulla on tarkka taulukko lähes koko käytön ajalta, mutta en pääse siihen käsiksi (taulukkolaskennan) salasanan vuoksi. Sitten bentsojen toleranssi kasvoi siihen mittaan, että totesin tämän olevan täysin järjetöntä. Ei enää mitään vaikutusta. Ja hurjasti kasvaneet taloudelliset kulut katukaupassa.

Totuus on, että viimeisellä viikolla (neljän päivä aikana) otin 100 x 10 mg diapamia ja 100 x 2 mg Xsanoreita - ei väsymystä, ei mitään. Xsanorien vieroitusoireet tulivat ja menivät parissa päivässä, mutta diapamin tuskat tulivat noin neljän viikon kuluttu. Lievää vapinaa, etovaa oloa ja pahimpana ahdistus.

Nyt oireet ovat ohi. Mitä tässä sitten nyt? Ei einää bentsoja. Ehkä piristeitä voisi kokeilla. Ja viina on varma kaveri. Kannatan filosofista näkemystä: parempi on olla onnellinen sika kuin onneton ihminen. Toinen filosofinen näkemys: ihminen kytketään mielihyväkoneeseen, joka kemiallisesti luo hänelle jatkuvan euforian. Jos vastaat kielteisesti, argumentoi perusteellisesti. ELÄMÄ ON VAIN LYHYT HETKI!!!
 

Nimimerkki: 
SrICp22
+1
0
-1

Kommentit

Xanor

Käyttäjän Sluggish kuva

Mä joudun nykyään syömään 4mg Xanoria päivässä ja sinisiä kans.
Lekurit ei ota multa niitä enää pois kun multa lähtis henki.

On silleen, että oon käyttänyt noita bentsoja jotain 25 vuotta.

Mulle tulee viikon jälkeen tappokitkut ja jos oon yli 2 viikkoa ilman niin tulee sellaiset viekkarit, että saa sähköiskuja päähän.

Kuukausi ilman niin jos en vedä jotain vaikka Virosta tuotua Xanaxia (tai rottakavereiden ylihintaista 0,5mg Xanoria), niin jotain hengityskatkoksia ja kramppeja tulee ja kuolema vissiin.

Se prkl lääke on muuttanut mun aivojen kemian siten, etten pysty olemaan ilman sitä. Aika karseeta.

Onnea, että olet päässyt pälkähästä. Mä en pääse. Psykiatri sanoi, ettei niitä enää voi ottaa multa pois.

+1
+389
-1

Aijaa. Minä olen syönyt 24

Käyttäjän Anonyymi kuva

Aijaa. Minä olen syönyt 24 vuotta Opamoxeja 30 mg 1-2 päivässä. Mekein joka kerta lääkäri vihjaa, että pitäisiköhän näitä lopetella. Koitettu toki on, mutta varmasti myös kuolisin viekkareihin, jos tulisi totaali lopetus. Mutta tosiaan, omakannassa lukee vaan sitkeästi, voimassa toistaiseksi.

+1
+75
-1

Ei pidä paikkaansa, ettei

Käyttäjän Uskoa tulevaan kuva

Ei pidä paikkaansa, ettei aineista voisi vierottautua. Totta kai voi. Eihän niitä kerralla pidä lopettaa, jos on käyttänyt paljon ja pitkään, mutta vierottautuminen on täysin mahdollista, jos vain itse sitä haluat. Ole ystävällinen, älä lietso täällä valheellista mielikuvaa, ettei joku tosissaan luule itse olevansa auttamattomissa vain siksi, että jäi koukkuun aineeseen, jonka käyttöä ei muka voisi lopettaa. Tsemppiä sinulle tulevaan - toivottavasti löydät elämälle syvemmän tarkoituksen ja pääset päihteistä eroon.

+1
-4
-1

Kommenttini oli siis

Käyttäjän Uskoa tulevaan kuva

Kommenttini oli siis Sluggishille eikä alkuperäiselle kirjoittajalle suunnattu.

+1
-2
-1

Lisää uusi kommentti