Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Lapsi päihdekierteessä

Julkaistu 21.3.2016

Oon joutunut laitokseen jo ala-asteella ja oon joutunu kiertämään ympäri Suomea noin 20 laitoksessa. Vedin kännit ekan kerran ku olin 11, sit joinki joka viikonloppu. 13-vuotiaana rupesin polttaa pilvee ja 14-vuotiaana kaikki lähti käsistä. Karkailin ja tutustuin huumeporukoihin. Kokeilin sillon amfetamiinia. Parin päivän vetämisen jälkeen aloitin suonensisäisen käytön. Rakastuin siihen piikkiin enemmän ku aineeseen. Pistin siis kaikki mikä oli mahdollista. Kahdessa viikossa laihduin noin 12 kiloa.

Palasin aina laitokseen ja lähdin uudestaan ku joku soitti että nyt ois kamaa. Sit kerran ku mä menin takas laitokseen nii jouduinki katkolle 4 kuukaudeks. Katkon loppuvaiheessa mä ajattelin, että nyt en enää ikinä vedä mitään. Toisin kävi. Heti ku pääsin pois nii olin jo rännäämässä.

Sit mua ei vietykkään katkolle vaan mielisairaalaan.... Pääsin pois ilman diagnooseja ja muutin kotiin, koska mikään laitos ei enään ottanut. Hillitsin itseni 5kk ja sit rupesin rankalla kädellä vetää kaikkii mömmöjä. Useimmiten samanaikasesti piriä, ekstaasia ja lakkaa. Lisäks välillä vedin lääkkeitä ja subua.

Koulustaki heitettiin pihalle. Jouduin takas laitokseen ja siellä todettiin, että he eivät pärjää mun kanssa. Lopputulos on se, että oon kohta ollu 6kk pakkohoidossa mielisairaalassa. Oon yrittänyt olla ajattelematta päihteitä, mut oon jo täältäkin karannu muutaman kerran vetää kamaa.

Tahtoisin kovasti lopettaa, mutta en oikeen osaa. Tiedän, että toimintani on typerää, mutta silti toistan aina samat virheet.

Kohta mä pääsen pois täältä, Luoja sen tietää mitä sitten tapahtuu.
 

Nimimerkki: 
Särkynyt enkeli
+1
0
-1

Kommentit

Toivon sulle kaikkee hyvää!

Käyttäjän Maria kuva

Toivon sulle kaikkee hyvää! Useimmiten sitä retkahtaa aika monta kertaa ennen kun pystyy oleen käyttämättä kokonaan. Sori en oikein tiedä mitä sanoo, kun nää jutut on vähän tällasia, ettei niihin oikin mitkään sanomiset auta. Halusin vaan vastata jotain, kun kuulostaa niin tutulta toi, että toisaalta ha, mutta toisaalta ei halua lopettaa frown

+1
+708
-1

Jos olisit tienny

Käyttäjän Meditoija kuva

Jos olisit tienny meditoinnista niin et olisi alkanut käyttämään päihteitä.

+1
+261
-1

Ihan kuin olisi omasta

Käyttäjän ! kuva

Ihan kuin olisi omasta elämästä lukenut otteen..Tosin minulle määrättiin psykiatrisilla bentsoja,joihin koukuttauduin sitäkin kautta ja jatkossa sain niitä aina reseptillä....Et halua tehdä ensimmäisestä omasta kodistasi piriluukkua ja jatkaa tuota menoa niin,että hyvällä tuurilla (jos et ole kuollut,vaikka kaiken järjen mukaan sinun pitäisi olla...) havahdut 26-28vuotiaana siihen,ettet ole mitään muuta,kuin nisti ja 12-14v mennyt elämästä tuohon paskaan,kuten minulla. Huumeet tai raha ei tuo onnellisuutta. Päihteet tai lääkkeet ei auta tunnesairaan pahaan oloon,vaan lisää sitä.

+1
+129
-1

Lisää uusi kommentti