Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Subutex, pois pääsy tuskasta

Julkaistu 19.1.2015

Olin ahdistunut 17-vuotias tyttö ja turrutin tunteitani juomalla paljon milloin missäkin. Se eräs kerta, kun tutustuin siihen poikaan muutti kaiken. Ei kestänyt kauaakaan, kun jo seurustelimme. Noin 3 kuukautta seurustelustamme kävi ilmi, että tämä minun päässäni ihanne poikaystäväksi kuvittelema ihminen on huumekoukussa. Yritin monet kerrat auttaa milloin mitenkin. Itkien katsoin ja huusin, kun näin kuinka piikki upposi suoneen. Se näky kuvotti minua, mutta silti pakkomielteisesti yritin auttaa, enkä voinut päästää irti tästä suhteesta, vaikka minulla oli paha olla.

Yli puoli vuotta meni ja olin edelleen samassa suhteessa. Vietin aikaa poikaystäväni ja hänen kaverinsa tykönä. Sama ralli taas jatkui ja kumpikin käyttivät subutexia. Tällä kerralla erona oli vain se, että jostakin syystä päätin itsekin ottaa ja kunnolla sitten sitä otettiinkin viikko putkeen. Ensimmäinen ajatus tuosta aineesta oli, että se on mahtavinta mitä olen ikinä kokenut, se vei tuskan kauas pois, mutta vain hetkeksi. Psyykkisesti kuitenkin olin aivan rikki, yksinäinen ja eksynyt.

Pari vuotta meni ja siinä ajassa kerkesin pilata paljon. Suuri käännekohta kuitenkin tapahtui ja tulin raskaaksi. Uskottelin silloin itselleni kokoajan, että nyt tälle vihdoin tulee loppu, mutta niin ei tapahtunut. Hain apua, vaikka minua pelottikin todella paljon. Onneksi kuitenkin hain ja sain apua, sillä ilman sitä en tiedä missä nyt olisin. Päädyin monien keskustelujen sekä arviointien jälkeen korvaushoitoon. Lapseni syntyi terveenä ja itse olin sillä hetkellä elämäni kunnossa.

Palataan nyt tähän hetkeen, eli vähän yli puoli vuotta kuljin päivittäin korvaushoidossa hakemassa subuxone annokseni. Kuukausi sitten lopetin hoidon ja vielä tuntuu, että on tosi heikoilla ja syyllisyys painaa. Iloa arkeeni ja elämääni kuitenkin tuo pieni tyttöseni, jonka takia jaksan uskoa parempaan elämään jonka ehkä jopa minäkin olen ansainnut.

Nimimerkki: 
minävain
+1
0
-1

Kommentit

tän pitäs auttaa

Käyttäjän pelastaja kuva

WWW.PAIHDELINKKI.FI

+1
+546
-1

Mulla on aika täsmälleen sama

Käyttäjän Anonyymi kuva

Mulla on aika täsmälleen sama tarina !! 17v tutustuin poikaystävääni  ja subuun..  19v tulin raskaaksi hänelle, onnistuin kuitenkin lopettamaan ilman korvaushoitoa subutexlaastarin avulla 3 kuulla olin jo täysin kuivilla. Pienen tytön pitäis syntyä kesäkuussa. Poikaystävä kamppailee edelleen subun kanssa...

+1
+726
-1

Katkolle mut jos ei ole

Käyttäjän koskenkorvarox666 kuva

Katkolle mut jos ei ole mitään motivaatiota lopettaa niin turhaan. Itse käyny varmaa 12 kertaa subutex katkolla ja viimesin luojan kiitos onnistui ja nyt 6kk ilman. Lopetin korvaushoidon vuosi sitten  ja sitä narua en suosittele kellekään. 2viikkoa söin oxycontteja pienellä annoksella ja ne seinään pois ja oksensin paripäivää. Tukilääkkeeks bentsoja lyricoita/gaboja sit iha tavan särkylääkkeitä ja lihas relaxsantteja ja kloniidia . Olin noil pahimmat fyysiset ja ne kesti 2 viikkoa ja henkiset alko olemaan mut ne kestääkin pitempään mut voitettavissa. Varmasti takapakkia tulee mut 80% lähtee itsestään. Nyt oksettaa ihan koko p*ska kun päässy eroon. Siinä on pientä vinkkiä miten pääsee eroon.

+1
+6
-1

Lisää uusi kommentti