Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Tähän olen tullut

Julkaistu 29.3.2021

Olen ollut aina jo eka kerrasta todella humalan hakuisesti juova ja itseään milellään päihdyttävvä ihminen. Alkoholi oli ongelmani. Sitten tuli kannabis, joka hiukan vähenti juomistani. Taas alkoholi astui kuvioihin.

En tätä asiaa vielä n.20 vuotta sitten, kun kokeilin ensimmäistä kertaa amfetaminia ja ehkä jopa hieman petyin siihen vaikutukseen, kun ei se pistä millään tavalla sekasin tai näin. No alkoholista tuli minulle todellinen ongelma useaksi vuodeksi. Sitten sain jostain hyvää amfetamiinia ja huomasin, että se aine poistaa minulta viinan himon. Jätin alkoholin käyttöä vähemmälle ja käytin amfea.

Ystävä, perhe jopa naisystäväni olivat oikeen tyytyväisiä, kun en enään heilunut hulluna humalassa. Amfetamiinia meni aina vaan tiheämpään tahtiin ja aloitin käyttämään ainetta suonensisäisesti. Syystä että diileri möi niin paskalaatuista ja jatkettua tavaraa, että oli pakko alkaa heittää räpylään, koska muuten se ei vaan toiminut. Petin lupaukseni siitä, että piikittämisessä kulkee päihteiden käytössä se raja jota en tahtoisi ylittää.

Moni asia jota olen paheksunut ja sanonut, että siinä kulkee raja päihteiden käytön suhteen on tullut ylitettyä. Viimeiset 3v olen käyttänyt amfetamiinia en ihan päivittäin mutta useita kertoja viikossa ja tunnen, että elämäni mennyt parempaan suuntaa. Johtuen siitä etten käytä alkoholia kovinkaan usein vaan tilalle on tullu amfetamiini ja sillon tällön kannabis... olen vierestä nähnyt millaista paskaa pirin käyttäjän elämä saattaa olla ja millaisiin ongelmiin siinä saattaa ajautua. Mun oma käyttöni ei tee mua millään lailla sekavaksi tai vainoharhaiseksi vaikka useamman yön saatankin valvoa. Enkä usko, että minusta päällepäin näkee olenko vaikutuksen alaisena vai selvinpäin.

Pitäisi varmaan puhua omalle lääkärille asiasta, että olisiko hänellä tarjota jotain vaihtoehtoa amfetamiinin käytölleni esim. lääketeollisuuden puolelta. Kavereita mulla on käyttäjä- ja ryyppykaverit, koulukaverit. Tyttöystäväkin löytyy. Meidän suhteemme on hieman monisyinen, sillä käytämme yhdessä amfea.

Nimimerkki: 
rumpalin_paluu
+1
0
-1

Kommentit

eli amfetaamiini on

Käyttäjän rumpalin_paluu kuva

eli amfetaamiini on pelastanut minut alkoholismilta ja mahdollisesti ennen aikaiselta kuolemalta... En suosittele ottamaan stimulantteja. Kerron vain että minulle on tapahtunut elämässä. Olen myöskin lopettanut metadon hoidon ja ollut 6v ilman opiaatteja.

+1
+44
-1

Hei! Alkoholismi on kyllä

Käyttäjän Piki kuva

Hei! Alkoholismi on kyllä paha sairaus. Monet sanovat, että parempi se on juoda kuin vetää huumeita, mutta alkoholi pilaa elimistön paljon nopeammin, sekä tekee hyvin monesti väkivaltaiseksi/aggressiiviseksi... En toki väitä, että huumeiden käyttö olisi parempi vaihtoehto, mutta tuli tarinastasi mieleen, kun olen kuullut parin ystäväni elämästä ja he päässeet irti alkoholismista yli 10- vuoden juomisen jälkeen bupren tms. avulla ja hakenut sitemin korvaushoitoon. Itse olen subutex riippuvainen ja tämä on tosi kamala koukku en suosittele kenellekään mutta mieluummin tämä kuin alkoholismi ainakin omasta mielestäni.. Itse käytin amfetamiinia vuosia sitten ennen kuin jäin subu koukkuun. En koskaan ole riippuvaiseksi jäänyt mihinkään paitsi subuun ja nykyisin en edes käytä muuta. Mutta niin, tosi hyvä, että olet päässyt eroon juomisesta sekä opiaateista! :) 

+1
-1
-1

joo. Subu koukku on paha. Se

Käyttäjän rumpali_paluu kuva

joo. Subu koukku on paha. Se pilasi kertaalleen mun elämän. Mulla meni työpaikka, kämppä, muijja ja koira bubre riippuvuuden takia että se kyllä kaduttaa et pitikin siihen touhuun sotkeutua.

+1
+48
-1

totuus on että mun pitäs

Käyttäjän rumpali_paluu kuva

totuus on että mun pitäs lopettaa kaikki päihteiden käyttö koska olen addicti ja päihde kun päihde on mulle ongelma jonka käyttöä en hallitse. Pitäs vaan löytää jostain voimia lopettamiseen.

+1
+35
-1

perhana! Päihdetyöntekijä

Käyttäjän rumpalin_paluu kuva

perhana! Päihdetyöntekijä kehotti vähentämään ja kehotti minua ottamaan amfea ainoastaan aamuisin jos mahdollista. Tämän hän sanoi kun tiedustelin et pääsisin katkolle

+1
+37
-1

no yksi haitta puoli on

Käyttäjän rumpalin_paluu kuva

no yksi haitta puoli on amfetamiinin hinta ja sitten toinen on että laatunkin saattaa heitellä. Kyllä mun mielestä laatu pitäisi olla semmosta että grammalla pärjäisi vuorkauden. Sellasta se on mun vaki diilerillä ollutkin. Sitten joutuu olemaan tekemisissä tosi outojen tyyppien kanssa. Osa ihan sekopäitä. Sellasia ketä minä ymmärrän skizofreenikoita ja todella himmeässä kunnossa olevia tapauksia. Sen takia tykkään tehdä tilauksia netistä. Välttää kilinä päät ja laatukin usein parempaa kun mitä kadulta saa hommattua. Joo sellasessa tosi paskassa kierteessä olen et mulla ei ole juuri koskaan rahaa, mutta vireeniä omiksi tarpeiksi aina löytyy.

+1
-10
-1

Lisää uusi kommentti