Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Alkoholistien lapsi

Julkaistu 5.3.2021

Lapsena menin ihmiskilveksi vanhempien väliseen tappeluun yöllä.  Odotin usein yksin, että joku tulee. Tappelu alkoi yön tunteina, jos en mennyt väliin, piilouduin täkkien alle. Joskus odotin rapussa että tilanne rauhoittuu.

Äiti otti siskopuolen ja lähti, mutta jätti minut isän kanssa rikottujen tavaroiden kanssa. Kun isä lähti, näin hänen loittonevan selän parvekkeelta katsoessani. Itkin. Itkin. Itkin.

Äitini tuli kotiin yksin yöllä tai oli vieraiden kanssa ryypännyt. Muistan viinin värjäämät mustat huulet ja roikkuvat hiukset, jotka haisivat tupakalle.

Vanhuudessa pakotin heidät pyytämään anteeksi. Kuolivat rakkaana. Kärsin vieläkin. Kohta olen itse vanhus.

En käytä alkoholia. Se ei sopinut minulle. Vain lasi joskus!

Nimimerkki: 
PikkuLiisa
+1
0
-1

Kommentit

Kauhean lapsuuden olet saanut

Käyttäjän Anonyymi kuva

Kauhean lapsuuden olet saanut. Tämän takia lapset pitäisi ottaa huostaan kaikilta alkoholisteilta, myös niistä perheistä joissa vain toinen juo, koska siellä ei ole ketään joka oikeasti pystyisi huolehtimaan lapsista, kaikki pyörii vain sen alkoholistin ympärillä, ihan kaikki. Ja tämä oli myös Minnesota-laitoksen työntekijöiden mielipide.

+1
-5
-1

riippuu vähän saako

Käyttäjän aaaaaaa kuva

riippuu vähän saako sijoituksen sijaisperheeseen vai lastenkotiin. lastenkodissa moni lapsi on sielä päihteiden takia, siellä oppii kaiken päihteistä, varsinkin laittomista.

+1
+3
-1

Lisää uusi kommentti