Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Esikoisellani on peliriippuvuus

Julkaistu 16.1.2018

Lapseni on peliriippuvainen ja minä rahoitan sitä. Mitä muutakaan voin? Lapseni on kohta 19-vuotias ja tätä on jatkunut jo pitkään. Olen voimaton.

Aluksi kaikki lähti pienestä. Pikku hiljaa pelit lisääntyi ja panokset suureni. Minun piti luoda tunnukset palveluihin ja siirtää niihin rahaa. Ensin vähän, sitten vähän lisää ja lisää... kohta puhelimen äänikin sai minut kavahtamaan - vieläkö lisää.

Jos kieltäydyin, uhkailu oman hengen riistämisellä - äidin heikko kohta. Lapsi, jonka elämän ensi hengenvedot olivat jäädä tekemättä. Lapsi, jota kiusattiin koulussa 7 ensimmäistä vuotta. Lapsi, joka on herkkä ja empaattinen eikä valehtele vaan kertoo äidille kaiken. Nyt valehtelua ja painostusta. Kymmeniä viestejä ja puheluja välkkyy näytöllä. Äänet on pois, pakko laittaa ettei tule hulluksi. Sitten välillä ei enää jaksa, vaan tehdään tilisiirto vielä tämän kerran.

Lopulta omat ja puolison rahat ovat vähissä. Koko palkka meni peleihin. Seuraavaksi säästöt pikku hiljaa sileäksi. Ei riitä mikään. Vaikka yrittää puhua ja kertoa, mikään ei mene perille. "Voikko vielä tämän?"

Viimein tilanne valkeni miehelle. Kielsi antamasta. Miten pystyt, kun puhelin painajaismaisesti piippaa koko ajan. Lapsella on tarve...

Nimimerkki: 
Voimaton äiti
+1
0
-1

Lisää uusi kommentti