Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Sokea rakkaus?

Julkaistu 24.4.2017

Hei, meni pitkään ennenkuin uskalsin kirjoittaa tänne omaa tarinaani. Paljon olen lukenut täällä tarinoitanne ja saanut niistä voimia aina seuraavaan päivään. Totesin että täällä meitä on aika monta alkoholistin läheisiä.

Olen keski-ikäinen. Tapasin ihanan, sosiaalisen ja kaikkien kaverin sekä lempeän miehen heti eroni jälkeen. Meillä oli heti yhteenkuuluvuudentunne toisiamme kohtaan, rakastuimme. Alkoholi oli jo silloin kuviossa mukana, kaljaa piti olla aina saatavilla. Rakkaudenhuumassa katsoin sormieni läpi sitä touhua ja ajattelin, että jospa se siitä vähenisi,mutta ei.

Jossain vaiheessa aloin huomauttelemaan kaljan juonnista joka on päivittäistä (10-24 tlk), jos rahaa on. Eikä se rahattomuuskaan esteenä ollut, kauppaan kun mentiin minun rahoilla, niin kas ostoskoriin ilmaantui kaljaa! Tästä asiasta kävin keskustelua/riitelyä hänen kanssaan ja sanoin että en hyväksy sitä että minun vähäisillä rahoilla kaljaa ostetaan. Hän olevinaan ymmärsi asian, mutta sama meno jatkui toistamiseen. Kaikki keskustelut häneltä unholassa. Kaljaa pitää saada vaikka ei rahaa olisi muuhun kun pakollisiin menoihin. Häneltä itseltään on mennyt luottotiedot ja palkasta viedään suuri osa ulosmittaukseen.

Minulla on tosi katkera ja ymmärtämätön olo häntä kohtaan, selvinpäin silloin harvakseltaa hän on ihana mies, tosin enemmän kaveri kuin rakastaja. Seksiä en enää kaipaa hänen kanssaan, koska nämä muut asiat rasittaa minua. Tosin ei hän itsekkään halua, humalassa yrittää olla seksuaalinen, joskus panee velvollisuudesta! Sen huomaa. Olen hyvin hämmentynyt tilastani. Monta kertaa olen jättämässä häntä, mutta se vaan jää uhkailuksi. Turhauttaa enää puuttua asioihin.

Yritän ajatella omaa elämääni positiivisesti ja kasvattaa itseäni sietokykyisemmäksi, mut vaikeeta on. en kertakaikkiaan löydä keinoja enää. Itse hän ei miellä alkoholismia kohdallaan. Ollaan oltu kohta kolme vuotta yhdessä ja mitään muutosta parempaan ei ole tapahtunut. Kertokaa hyvät ihmiset miten tästä eteenpäin?

Nimimerkki: 
Riutunut
+1
+363

Lisää uusi kommentti