Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Peliriippuvuus - taas ratkesin

Julkaistu 19.2.2014

Ratkesin pelaamaan taas tänään. Neljä vuotta yhtä samaa pelaamista eikä mikään muutu. Aina kun alkaa ahdistamaan menen pelaamaan.

Yks kaksi himo iskee ravintolassa keskellä kaupunkia: kädet tärisee ja haluan vain päästä pelaamaan. Haluan saada rahaa, kun on niin huono palkka töissä että ei sillä kauaa elä. Mua kaduttaa ihan sikana, että olen saattanut itseni tähän tilaan. Tekisin mitä vain että parantuisin ja saisin tuen ja avun.

Ihan oikeasti, minä pyydän: auttakaa minua. Mä haluan parantua, olla vahva ja selvitä. Oon myöntänyt ongelmani, mutta salailen edelleen pelaamistani läheisiltä ihmisiltä. En kerro mihin rahani menevät - tai oikeastaan valehtelen ja salailen asioita. En haluaisi valehdella, mutta joskus suojelen itseäni.

Vanhempani eivät ole ikinä olleet tukenani missään asiassa. Ne eivät edes kuuntele tai välitä mitä mulle tapahtuu. Ne ei koskaan kysy onko mulla kaikki hyvin, eikä isä edes antanut mun hakea apua, kun se ei usko, että mulla on peliongelma, vaikka ite tasan tarkkaan tiedän että olen todella pohjalla ja mulla on paha olla tämän asian kanssa.

Nimimerkki: 
"Pikkumimmi"
+1
0
-1

Kommentit

jätä pelaaminen

Käyttäjän talla65 kuva

En osaa sulle muuta sanoa kun älä pelaa...koska siitä se lähtee

+1
+772
-1

Lisää uusi kommentti