Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Usko parempaan

Julkaistu 24.8.2015

Vajaa kolme viikkoa sitten viimeksi pelannut. Tämän jälkeen tapahtunut niin paljon, ettei pelaaminen ole ollut edes koko aikaa mielessä.

Tosiaan, olen 25w nuori mies. Olen pelaillut pelejä niin kauan kuin muistan, ensimmäiset muistot ulottuvat siihen, kun olin alle kouluikäinen. Viimeiset noin 10w olen ollut ongelmapelaaja. Tarkoittaen tällä sitä, että suurin osa rahoistani ovat menneet pelaamiseen. Ja rahaa olen hankkinut varastamalla tai valehtelemalla, itse tienatun rahan lisäksi tietenkin. En oikeastaan ole harmissani rahasta vaan siitä, mitä tämä on läheisilleni ja itselleni tehnyt. Olen varastanut rahaa, tehnyt liikaa töitä saadakseni rahaa, valehdellut, käyttäytynyt huonosti.

Itse havahduin tilanteeseen kunnolla vasta, kun erosin avovaimostani. Olen pystynyt kertomaan veljelleni ja parille kaverille tilanteestani. Erosta ja siitä, että olen pystynyt kertomaan on aikaa noin viikko tai kaksi.

Hävityt rahasummat on mahdotonta arvioida, veikkaisin ehkä jotain 50k-75k välille. Tällä hetkellä parin tonnin pikavippi, jonka saan onneksi ensi viikolla maksettua, sekä 2000e kulutusluotto, jota maksan kuukausierissä. Summat eivät siis vielä ole älyttömiä, mutta olen itse ymmärtänyt olevani käännekohdassa. Joko lopetan ja saan oman elämäni kuntoon. Tarkoitan tällä henkistä hyvinvointia ja myös taloutta kuntoon. Tai sitten en saa, ja tiedän 100%varmuudella olevani täysin pohjalla muutamien vuosien päästä.

Olen itse aivan rikki asiasta, etenkin avoerosta. Avoeron syyt eivät suoranaisesti johtuneet pelaamisestani, mutta mielestäni syyt eroon olivat vähintään epäsuorasti pelaamiseni syytä. Uskon, että jossain vaiheessa pystyn suoriutumaan asiasta ja voin olla itsestäni ylpeä.

Usko tulevaisuuteen on kova. Tiedän, että minusta on tähän. Nyt tämä saa yksinkertaisesti riittää.

Tsemppiä meille pelureille! Kaikki on meistä itsestämme kiinni :)

Nimimerkki: 
Usko parempaan
+1
0
-1

Lisää uusi kommentti