Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Kaljaa joka viikonloppu

Julkaistu 9.2.2015

Se alkoi kun täytin 14v. Piti päästä kaverin kanssa viettää iltaa ja juoda kännit. Se oli silloin kivaa kun ei tarvinnut juoda niin paljoa että tuli känniin ja ei tullut krapulaa seuraavana päivänä.

No nyt olen 27v ja edelleenkin juon kun on viikonloppu tai joku juhla päivä esim. Vappu. Kaljaa menee perjantaina 16 kpl. Ja sitten lauantai aamulla pakko saada pari tasottavaa että pystyisi tekemään jotain. Sitten kun helpottaa niin sitten vaan kauppaan ja illalla lisää.. Sunnuntai aamu taas pari tasottavaa mutta ei kännejä. Maanantai ja tiistai menee krapulassa ja ahdistaa.

Miten tämmöisen viikonloppu juomisen saisi loppumaan. Ikävää kun jo torstaina ajattelen että jes perjantai tulee ja kaljaa vaan. Tuntuu etten keksi mitään muuta tekemistä viikonloppuisin kun juoda.

Nimimerkki: 
kaljaa joka viikonloppu
+1
+559

Kommentit

Sallia asioita

Käyttäjän Minäkin  kuva

 

Ole avoin aisteillesi. Hanki jokin kiva syy itsellesi, miksi haluat olla skarppina aamusta.

Minulla oli sama joskus. Join. Join. Sitten aloin ajatella toisin. Ajattelin mitä hyvää tunnetta haluan. Juoksin mäen ylös ja tunsin kivan hengästymisen. Ajattelin, että tämä on niitä tuntemuksia, joista olen nauttinut...mutta kun juon, niin en voi lähteä juoksemaan milloin vain.. Se hyvä tunne...se oli kuin lapsuudesta. Lapsena  en tarvinnut kaljaa hyvään oloon. Aloin ajatella, että enhän sitä siis oikeasti tarvitse. Aloin hakea hyviä tunteita vanhoilla keinoilla. Aamulla ylös...ihana aamupala. Se hyvä fiilis, kun en ole pöhnässä. Voin milloin vain lähteä,lenkille, jos haluan. Voin milloin vain lupautua tekemään jonkin asian tai kuskiksi, kun tiedän että ole skarppina. Voin luottaa itseeni, että olen selvinpäin, etten ole turta. Siinä olisi yksi vinkki. Kävin myös al anonissa muutaman kerran. Sain siltä hyvän sysäyksen itsen ymmärtämiseen ja uusiin juttuihin. Siihn silmäni tai sieluni avautui ymmärtämään, mistä minä tulen ja mistä minun syyllisyyden tunteeni saavat pontta. Suosittelen kokeilemaan, jos vaikka tiedät, että suvussani on jokin painolasti esim. alkoholismia. 

 

 

 

 

+1
+693

Lisää uusi kommentti