Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Morjens taas

Julkaistu 12.9.2019

En tiedä minkälainen ilmapiiri täällä palstalla nykyisin on, enkä jaksa sitä nyt alkaa selvittää. Sain täältä palstalta aikoinaan (olisko n. 12 - 14 vuotta) voimaa oman käyttöni lopettamiseen. Jotakuinkin 4 vuotta pysyin juomatta. Olihan se elämäni parasta aikaa. Pystyin jopa vaihtamaan työpaikkaa ja vielä opiskelemaankin. Nyt on tuo tuurijuoppous taas alannut vaivata. Joko haen Alkosta ison lastin ja kaupasta kaljaa lisäksi tai sitten jos sitä on liian vähän, koitan kännipäissäni hankkia sitä lisää.

Kun on ikää lähes 60 ja erilaisia muitakin vaivoja, tasapaino ei tahdo pitää, ja jalat menee alta ihan itsellään. En tiedä mitä tästä tilanteesta syyttäisi. Omaa muuta kuin alkoholisairautta, kun ei pysty tekmään fyysisiä juttuja juurikan, laimeaa parisuhdetta, vai nykyistä työtä joka kuitenkin kuormittaa vaikka osa-työkyvyttömyys eläkkeellä olenkin. Kyllähän se syy on tietty mun korvien välissä, mutta kun ei jaksa ja tulee semmoinen riittämättömyyden tunne.

Paljon olen keksinyt mielenkiintoisia harrastuksia ja tehnyt monenlaisia konsultointiprojekteja, mutta kun mikään ei tahdo kiinnostaa tarpeeksi. Pitäis jaksaa hankkia mielenkiintoinen harrastus joka ei veisi voimia liikaa eikä rasittaisi ergonomisesti. Koitan nyt taas seurata tätä keskustelua täällä, jospa siitä saisin taas jonkinlaista vertaistukea.

Nimimerkki: 
Discovery
+1
+1

Lisää uusi kommentti