Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Toinen päivä ilman olutta

Julkaistu 22.7.2019

Huh, on tosiaan toinen päivä ilman olutta, jota olen juonut lähes joka päivä vuosia töiden jälkeen vähintään 6 tölkkiä ja viikonloppuisin enemmän. Päivittäin klo 14 jälkeen tulee mieleen, että kohta pitäisi saada olutta, pari kaljaa maistuisi jne. ja odottaa vaan kotiinpääsyä ja ensimmäistä olutta. Olen usein yrittänyt lopettaa ja tauot kestävät parista päivästä muutamaan kuukauteen. Parin päivän jälkeen yleensä unohdan ja ajattelen, että voisihan sitä pari kaljaa ottaa. Sen jälkeen kestääkin viikon ennen kuin se loppuu. Juomiseni on lähinnä kotona juomista enkä enää lähde ulos tapaamaan ihmisiä, vaikka olen hyvin sosiaalinen.

Olen täällä ensimmäistä kertaa ja olen ajatellut mennä AA:n, koska tuntuu, etten yksin selviä. Tuntuu, että ystäviä on vähemmän kuin ennen. Tosin olen kuoleman kautta menettänyt monta läheistä.

Vaikealta tuntuu. Yritän tosissani päästä tästä pakkojuomisesta pois. Olen keski-ikäinen nainen pk-seudulta, mutta ystävien löytäminen tuntuu hankalalta. Ehkä AA olisi hyvä minulle.
 

Nimimerkki: 
Nainen -50
+1
+56
Äänestit '+1'

Kommentit

Hei, minulla sama vika. Olen

Käyttäjän Nainen +50 kuva

Hei, minulla sama vika. Olen nyt vuoden verran harrastanut tuota samaa. Ja inhoan itseäni sen takia.

+1
+30

Hei

Käyttäjän Raine kuva

Hei

Minulla myös sama homma.. Kohta kaksi viikkoa ilman antabuksen voimalla. Toivon että olisin niin vahva että pystyisin lopettamaan kokonaan, vahva usko asiaan on.

+1
+31

Minulla myös, yksinäisyys,

Käyttäjän Yksinäinen  kuva

Minulla myös, yksinäisyys, rakkauden puute, ujo, herkkä luonne. Alko maistuu parhaiten yksin. Elämästä puuttuu normaali läheisyys ja ystävät, sitä paikkaan alkoholilla. Ja toisinaan se helpottaakin, mutta nyt olen taas lopettanut. Ei enää keinotekoista alko-ystävää vierellä. 

+1
+23

Tuo AA oli minulle rankka

Käyttäjän Huokailija kuva

Tuo AA oli minulle rankka pettymys aikanaan, kun ex-mieheni puhui, AA-kaverinsa kanssa, minun ja muittenkin kuullen, keitä ryhmissä käy! Olin typerä, kun en ymmärtänyt sanoa heille, että ilmoitan ryhmien vetäjille juoruilustaan... Exä ja tuo kaverinsa ovat narsismiin taipuvaisia; he kaiketikin saivat tyydytystä siitä, että "tunsivat" julkisuuden henkilöitä - näitä he enimmäkseen mainitsivat nimeltä >:c  Eli pieni varoituksen sana teille, jotka käytte AA:ssa tai jotka harkitsette käymistä.

+1
+9

Lisää uusi kommentti