Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Toinen päivä ilman olutta

Julkaistu 22.7.2019

Huh, on tosiaan toinen päivä ilman olutta, jota olen juonut lähes joka päivä vuosia töiden jälkeen vähintään 6 tölkkiä ja viikonloppuisin enemmän. Päivittäin klo 14 jälkeen tulee mieleen, että kohta pitäisi saada olutta, pari kaljaa maistuisi jne. ja odottaa vaan kotiinpääsyä ja ensimmäistä olutta. Olen usein yrittänyt lopettaa ja tauot kestävät parista päivästä muutamaan kuukauteen. Parin päivän jälkeen yleensä unohdan ja ajattelen, että voisihan sitä pari kaljaa ottaa. Sen jälkeen kestääkin viikon ennen kuin se loppuu. Juomiseni on lähinnä kotona juomista enkä enää lähde ulos tapaamaan ihmisiä, vaikka olen hyvin sosiaalinen.

Olen täällä ensimmäistä kertaa ja olen ajatellut mennä AA:n, koska tuntuu, etten yksin selviä. Tuntuu, että ystäviä on vähemmän kuin ennen. Tosin olen kuoleman kautta menettänyt monta läheistä.

Vaikealta tuntuu. Yritän tosissani päästä tästä pakkojuomisesta pois. Olen keski-ikäinen nainen pk-seudulta, mutta ystävien löytäminen tuntuu hankalalta. Ehkä AA olisi hyvä minulle.
 

Nimimerkki: 
Nainen -50
+1
+11

Lisää uusi kommentti