Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Apua uniongelmiin

Julkaistu 30.7.2018

Minulla on ollut uniongelmia ylä-asteen alusta saakka ja olen myöhästynyt koulusta ja jäänyt jotkut koulupäivät kotiin kun en ole kehdannut mennä kouluun aina myöhässä. Menin juttelemaan koululääkärille asiasta ja kyselemään pääsisinkö psykiatrin puheille tai saisinko jotain nukahtamiseen auttavaa lääkettä. Kouluun kutsuttiin lääkäri juttelemaan minulle asiasta.

Olen hyvin herkkä ja ahdistun usein paljon. Olen aika ujo kun aina pelottaa että epäonnistun jossain sosiaalisessa tilanteessa kun alkaa hirveesti ahdistamaan. Olen kerran käyttänyt kannabista mutta ongelmat olivat jo sitä ennen. Lääkäri kysyi olenko käyttänyt koskaan pilveä ja sanoin että joskus sitä tule kerran kokeiltua. Keskustelun päätyttyä lääkäri tarjosi minulle ketipinoria unensaannin auttamiseen tai sitten lähetteen psykiatrille. Valitsin psykiatrin niin pääsisin kunnolla puhumaan ongelmistani ja pyysin lääkäriltä voisinko mennä sinne tapaamisella yksin ilman vanhempia koska en halua puhua ongelmistani vanhempien kuullen.

Tuli kirjettä myöhemmin että en päässyt psykiatrille... Vaan jonnekin ihme mummolle vorriin nuorten tiimille juttelemaan. Tapaaminen ei ollut yksin vaan vanhemmat piti tulla mukaan tapaamisessa vorrin mukaan... Heti kun päästiin tapaamiselle alkoivat ne kaksi nuorten tiimiläistä pommittamaan siitä kannabiskokeilusta.. Tapaamisessa ei yhtään juteltu uniongelmistani enkä halunnutkaan koska vanhempani olivat mukana. Koko tapaaminen oli perustunut siihen yhteen kannabiskokeiluun kun olin kertonut siitä lääkärille...

Niinpä tämä vorrin mummo päätti tehdä lähetteen sossuille että pideittäisiin kolmet seulat 3 kk aikana. Siitä pompahti se eka sossumerkinta. Sossutapaaminen pidettiin sitten hiukan sen jälkeen. Tämä kaikki on lisännyt ahdistuneisuuttani, uniongelmiani jne. Tapaaminen oleva sossu mummo oli paljon mukavampi kuin vorrin ja tapaamisella sovittiin, että pidettäisiin yhdet seulat vaan lähipäivien aikana. Menin seuloihin viikon aikana. Samana päivänä soitti sama vorri mummo ja sanoi että tulos oli negatiivinen. Luulin että se oli ohi siinä ja että voisin yksin koittaa sitten selvitä ongelmistani ilman apua, mutta ei. Hän jatkoi puhelua ja sanoi että silti pidetään lisää seuloja... Sieltä pamahti jo toinen sossumerkintä.

Aloin juomaan ja polttamaan tupakkaa tämän jälkeen. Se oli ainoo tapa mikä autto vähän ahdistukseen ja uniongelmiin. Vorrin täti sanoi että tulee soittoa sitte ku sossutapaminen. Ei oo tullu vieläkään taisi sossutädit tajuta että tämä vorrin tädillä ei ole ihan kaikki muumit laaksossa.

Olen nyt koittanut päästä yli ahdistuksesta, mutta ilman tuloksetta... Tupakka auttaa vaan väliaikasesti, mutta siitä menee terveys... Tällee siinä käy ku kertoo että on kokeillu jotai huumetta kerran tai pyytää apua kun aivot ei pysy kasassa.

Nimimerkki: 
Ahdistunut
+1
+190

Lisää uusi kommentti