Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Kannabis ja paniikkihäiriö

Julkaistu 25.2.2019

Olen 20v nainen, olen polttanut pilveä säännöllisesti vuodesta 2016. Pari vuotta poltin joka päivä ja määrät olivat isoja. Koin suuria ilon tunteita, luovuuden puuskia ja muita erittäin positiivisia vaikutuksia kannabiksesta. Kannabis toi elämääni paljon hyvää, mutta asia on kääntynyt nyt viimeisen vuoden aikana päälaelleen.

Olen alkanut kärsimään paniikkihäiriöstä, lievästä masennuksesta ja ahdistuneisuudesta viimeisen puolen vuoden aikana. Sen voi sanoa varmaksi, että kannabiksella on oma roolinsa näiden ikävien oireiluiden alkamiseen ja pahenemiseen.

Haluan tehdä selväksi yhden asian. Kannabis ei sovi kaikille, eikä kaikkiin elämäntilanteisiin. Jos koet olevasi ahdistunut kun poltat, miettiväsi erilaisia salaliittoteorioita jne. voin luvata, että lopettaminen tai ainakin vähentäminen on ainoa asia mikä voi auttaa sinua. Vaikka kannabis olisi joskus sopinut sinulle hyvin, etkä voi uskoa että se nykyään ei enää toimi samanlailla (minulla on tämä tilanne, sillä erilaiset mielenterveydelliset tilat, pahentuvat huomattavasti polttamalla!!!!!)

Joillain toki kannabis toimii stressinpurkajana ja rentoutusmekanismina, mutta mieti tarkkaan siitä koituvia seurauksia. Seuraukset voivat tulla myöhemmin elämässäsi vastaan.

Viimeisenä haluan vielä havainnoida sitä, miten ihmiset voivat edelleen pitää kannabista luonnontuotteena. Sitä se on joskus hyvinkin ollut, mutta nykyiset lajikkeet ovat todella pitkälle jalostettuja ja tästä syystä 10 ellei 100 kertaa vahvempia kuin ne luonnontilassa elävät kasvit. Ei siis ole ihme, että monet ihmiset ovat kokeneet esimerkiksi kannabispsykoosin (minä olen 2 kertaa... Joten uskokaa sanaani), tai muita vainoharhoja jne.

Peace out! Muistakaa harkita ja tutkiskella eri aineiden vaikutuksia ja miettiä että onko tämä aine ainoastaan hyväksi minulle! 

Nimimerkki: 
Kokemustenääni
+1
+92

Kommentit

Olen 24v mies, joka on myös

Käyttäjän Jep kuva

Olen 24v mies, joka on myös polttanut 2016 kesän jälkeen aktiivisesti. Olen alkoholisti ja aloin lääkitsemään itseäni kannabikselle ettei joka päivä tekisi mieli riipasta kännejä. Noh ajan myötä aloin sekakäyttämään ja olen nyt siinä pisteessä etten osaa ottaa toista ilman toista. Jatkuva häpeä ja ahdistus puskee päälle ja pilvenpoltto ahdistuneena niin kuin mainitsit on todella riskialtista puuhaa. Pelkotilat ja paniikkihäiriöt arkipäivää, kaupassa ja töissä käyminen ahdistaa, ei uskalla katsoa ihmisiä silmiin ja tuntuu että kaikki ”tietää ja tuijottaa”. Useasti miettinyt että nyt jumalauta loppuu, mutta en vain löydä motivaatiota selvänä elämiseen. 

+1
+63

Lisää uusi kommentti