Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Mistä huumeiden käyttöni lähti

Julkaistu 16.12.2015

Aloin käyttämään huumeita sen jälkeen kun muhun oli kohdistunut seksuaalinen hyväksikäyttö ja hain apua siihen oloon. Kaikki alkoi 7-luokalla satunnaisella pilvenpolttelulla. Nopeasti lääkkeet ja lsd tulivat kuvioihin. Tykästyin erityisesti kodeiiniin ja lyricoihin ja niitä vetelin ysiluokkaan asti säännöllisesti.

Pian pilvenpolttelu jäi vähemmälle ja kuvioihin tulivat teemut ja amfetamiini ja ekstaasi. Piri meni noin puoli vuotta nokittamalla, mutta eräänä iltana olin kaverini ja hänen poikaystävänsä luona (molemmat narkkareita ja toinen istuu nykyisin linnassa) ja ajattelin, että toimisko piri paremmin hihaan. Kaveri sitten tönäs mulle kunnon pirivedot hihaan ja sitten tuli tähän asti kokemistani vahvin euforia ja parhaat "nousut". Rakastuin amfetamiiniin sillä samalla hetkellä. Myöhemmin kävi ilmi, että se oli voxralla jatkettua ja siksi niin kovin euforisoivaa, ja laskutkin oli sen mukaiset kun sitä oli neljä päivää kiskonu.

Pari kuukautta tämän jälkeen löysin itseni jo katkolta ja ikää oli 17. Mulle tuli se vaihe että heitin hihaan ihan kaiken mitä tuli vastaan, koska piikkikoukku oli pärähtäny päälle. Katkon jälkeen aloin käyttämään texiä ja norspania hihaan ja niistä yritän yhä tänäkin päivänä päästä eroon. Toinen mitä vastaan taistelen on amfetamiini.

Siinä oli todellakin hyvin tiivistetty tarina siitä mistä mun huumesekoilut lähti. Kaikkea en ole kertonut, niitä ei saisi mahtumaan edes tuhannelle sivulle mitä oon ainepäissäni sekoillu ja mitä oon käyttäny.
 

Nimimerkki: 
Subutexprinsessa
+1
+438

Lisää uusi kommentti