Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mistä huumeiden käyttöni lähti

Nimimerkki: Subutexprinsessa

Aloin käyttämään huumeita sen jälkeen kun muhun oli kohdistunut seksuaalinen hyväksikäyttö ja hain apua siihen oloon. Kaikki alkoi 7-luokalla satunnaisella pilvenpolttelulla. Nopeasti lääkkeet ja lsd tulivat kuvioihin. Tykästyin erityisesti kodeiiniin ja lyricoihin ja niitä vetelin ysiluokkaan asti säännöllisesti.

Pian pilvenpolttelu jäi vähemmälle ja kuvioihin tulivat teemut ja amfetamiini ja ekstaasi. Piri meni noin puoli vuotta nokittamalla, mutta eräänä iltana olin kaverini ja hänen poikaystävänsä luona (molemmat narkkareita ja toinen istuu nykyisin linnassa) ja ajattelin, että toimisko piri paremmin hihaan. Kaveri sitten tönäs mulle kunnon pirivedot hihaan ja sitten tuli tähän asti kokemistani vahvin euforia ja parhaat ”nousut”. Rakastuin amfetamiiniin sillä samalla hetkellä. Myöhemmin kävi ilmi, että se oli voxralla jatkettua ja siksi niin kovin euforisoivaa, ja laskutkin oli sen mukaiset kun sitä oli neljä päivää kiskonu.

Pari kuukautta tämän jälkeen löysin itseni jo katkolta ja ikää oli 17. Mulle tuli se vaihe että heitin hihaan ihan kaiken mitä tuli vastaan, koska piikkikoukku oli pärähtäny päälle. Katkon jälkeen aloin käyttämään texiä ja norspania hihaan ja niistä yritän yhä tänäkin päivänä päästä eroon. Toinen mitä vastaan taistelen on amfetamiini.

Siinä oli todellakin hyvin tiivistetty tarina siitä mistä mun huumesekoilut lähti. Kaikkea en ole kertonut, niitä ei saisi mahtumaan edes tuhannelle sivulle mitä oon ainepäissäni sekoillu ja mitä oon käyttäny.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Saippuakäyttäjä

19.12.2018 22:53:23

Lukiessani pystyin samaistumaan ja ottamaan kirjoittajan roolin koska ne kokemukset ja riippuvuudet ovat vakavia kierteitä ja sellaisia ettei niitä kaunistella silloin kun on asioiden todellisen kertomisen paikka. Toit paljon kohtia esille missä oli esimerkkejä Suomessa yleisimmistä huumeista ja niiden käyttökierteestä. Samalla voi päätellä ja arvioida että tavalliset henkilöt sortuvat tällaisiin ja usein asian, kuten tämän tarinan kaltaisen teksin avaaminen on myös lähtö uudelle uralle ja kohti parempaa huomista. Ne ovat pieniä muutoksia jotka voi käsittää myös oman minän kannalta tärkeinä ja osuvina silloin kun lähdetään purkamaan ja laittamaan tänne vastaavankaltaisia koitoksia. Ne ovat kertomisen arvoisia kuten tämänkin tarinan jälkeen. Nyt on intoa jopa lukea lisää tällaisia ja kertoa omia näkökulmia tänne silloin kun paikalla ollaan ja aina kun päätän käydä täällä katsomaasa uusia, historiallisia ja myös näitä tositapahtumiin perustuvia kertomuksia jotka voi tallentaa tänne bittitiedostojen uumeniin. Jos ei muualle niin tänne sivulle voi tallentaa ja jakaa sen kaikille sellaisillejotka haluavat lukea ja joilla on voimia ja energiaa kohdata tällaisia aiheita ja näissä tilanteissa olevia henkilöitä tällaisten artikkelien muodossa.