Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Rahapelaaminen

Julkaistu 22.10.2015

Rahapelaaminen minun kohdalla on alkanut pikkuhiljaa. Olen ollut ylivelkaantunut.Tällä hetkellä maksan lainaa pois kerran kuussa. Koska rahaa ei jää käyttöön kuussa kovinkaan paljoa, niin ajattelin että uhkapelaamalla saan raha-asiat kuntoon. Asia ei todellakaan ole niin.

Aluksi pelasin pienemmillä summilla. Sitten aloin pelaamaan isommilla summilla. 200 euroa päivässä ei ollut mikään ongelma. Palkkapäivänä tuli yleensä pelattua, lähinnä potti pelipaikoissa ja netissä myös. Yritin selvitä peliongelmasta yksin, mutta huomasin jossain vaiheessa, että se ei onnistu. Peluuriin piti soittaa ja montakin kertaa. Porttikiellot Potti-pelisaleihin. Ensin ajattelin, että enhän minä nyt voi porttikieltoa ottaa. Mutta kun sen tein niin se oli suuri helpotus. Kaikki rahat eivät mennetkään heti uhkapeleihin kun palkka tuli. Nettiin laitoin estot päälle.

Valitettavasti olen vieläkin välillä sortunut siihen, että olen pelannut rahani. Häpeä ja itsensä syyllistäminen alkoi heti pelaamisen jälkeen. Onneksi olen soittanut peluuriin ja pyrin käymään Tiltissä. Onko muilla ehdotuksia tai ajatuksia siihen, että kun tekee mieli lähteä pelaamaan rahansa niin mitä teen? Olen kuitenkin työssä käyvä ihminen ja olen saanut velkani hoitoon pankin kautta. Kun on annettu mahdollisuus päästä kuiville niin ei kannata mokata!
 

Nimimerkki: 
Luke72
+1
0
-1

Kommentit

Moro!

Käyttäjän M26 kuva

Moro!
Mikäli sulla joku, jolle olet asiasta avautunut niin soitto hänelle, kun tuntuu että pakko päästä pelaamaan.

Olen myös kuullut, että joillakin saattaa auttaa pleikkarin pelaaminen tai lenkkeily/punttisali. Siitä en tiedä, en usko että omalla kohdallani toimisi.

Ilmeisesti siis et pysty pelata netissä, etkä pääse RAY:n pelisaleihin? Pelaamisesi tapahtuu siis kaupoissa/kioskeilla?

Verkkopankista pystyt laittamaan itsellesi 0e/pv käteisnosto-rajan. Esim. Jos jätät verkkopankkitunnarit töihin, kun lähdet kotiin? Et saa loppupv aikana nostettua rahaa.

RAY-Automaateista voit käydä asettamassa itsellesi 0e/pv pelirajan. Toki voit uudestaan muuttaa rajan takaisin suuremmaksi, mutta muutos tapahtuu vasta seuraavana päivänä, jolloin himo jo ohitse.

+1
+592
-1

Olen siis ottanut

Käyttäjän Luke72 kuva

Olen siis ottanut porttikiellon Potti pelisaleihin Uudellamaalla.Koskee Helsinkiä,Vantaa,Espoo,Järvenpää,Kerava. Järvenpäässä pääsin Pottiin pelaamaan mikä oli typerä juttu.Potin työntekijä/t eivät tunnista minua.Pitää mennä käymään paikan päällä,jotta estävät pääsyn pelisaliin niinkuin typerältä se kuulostaakin. Mutta sillä suojelen vaan itseäni. Nettiin olen laittanut estot. En pelaa kaupoissa enkä r kioskeilla enää.Ehdotit,että ottaisin 0 euroa nostorajaksi verkkopankissa.Erittäin hyvä juttu.Ja kiitos kommentista,tsemii myös sulle!

+1
+719
-1

Toi kuulostaa helvetin

Käyttäjän M26 kuva

Toi kuulostaa helvetin fiksulta. Kumpa ois iteki tuon tajunnut :D

Tsemppiä sulle, sä pärjäät kyllä!

+1
+702
-1

moro

Käyttäjän perri v2 kuva

moi mitä kuuluu

+1
+497
-1

Lisää uusi kommentti