Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

22.10.2015 | Pelaaminen

Rahapelaaminen

Nimimerkki: Luke72

Rahapelaaminen minun kohdalla on alkanut pikkuhiljaa. Olen ollut ylivelkaantunut.Tällä hetkellä maksan lainaa pois kerran kuussa. Koska rahaa ei jää käyttöön kuussa kovinkaan paljoa, niin ajattelin että uhkapelaamalla saan raha-asiat kuntoon. Asia ei todellakaan ole niin.

Aluksi pelasin pienemmillä summilla. Sitten aloin pelaamaan isommilla summilla. 200 euroa päivässä ei ollut mikään ongelma. Palkkapäivänä tuli yleensä pelattua, lähinnä potti pelipaikoissa ja netissä myös. Yritin selvitä peliongelmasta yksin, mutta huomasin jossain vaiheessa, että se ei onnistu. Peluuriin piti soittaa ja montakin kertaa. Porttikiellot Potti-pelisaleihin. Ensin ajattelin, että enhän minä nyt voi porttikieltoa ottaa. Mutta kun sen tein niin se oli suuri helpotus. Kaikki rahat eivät mennetkään heti uhkapeleihin kun palkka tuli. Nettiin laitoin estot päälle.

Valitettavasti olen vieläkin välillä sortunut siihen, että olen pelannut rahani. Häpeä ja itsensä syyllistäminen alkoi heti pelaamisen jälkeen. Onneksi olen soittanut peluuriin ja pyrin käymään Tiltissä. Onko muilla ehdotuksia tai ajatuksia siihen, että kun tekee mieli lähteä pelaamaan rahansa niin mitä teen? Olen kuitenkin työssä käyvä ihminen ja olen saanut velkani hoitoon pankin kautta. Kun on annettu mahdollisuus päästä kuiville niin ei kannata mokata!
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *