Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

07.11.2023

HUOMIO: Muutoksia Päihdelinkissä 7.12.2023 alkaen

muistilehtiö ja kahvikuppi

Uusia tuulia tiedossa! Päihdelinkin sivustolla tapahtuu seuraavia muutoksia 7.12.2023 alkaen:

• Päihdelinkin ulkoasu ja julkaisualusta muuttuu. Liitymme osaksi A-klinikkasäätiön isompaa sivustokokonaisuutta. Sisältö pysyy suurelta osin samana kuin ennen. Joitain toimimattomuuksia tai vääriä linkkejä saattaa esiintyä. Otamme niistä vastaan tietoa kiitollisina vaikkapa sähköpostin tai palautelomakkeen kautta.

• Keskustelufoorumi muuttaa uudelle alustalle (Discourse). Olemassa olevat keskusteluketjut siirtyvät sellaisenaan uudelle alustalle. Myös rekisteröidyt käyttäjätunnukset salasanoineen siirtyvät sellaisenaan. Vanhat käyttäjätunnukset (nimimerkit) ja salasanat toimivat edelleen normaalisti. Jatkossa kaikille alueille kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen, alueita voi lukea rekisteröitymättä.

• OmaPäihdelinkin palvelut (päiväkirja, testien tallennus, kalenteriseuranta, tallennettavat tehtäväkirjat) loppuvat kokonaan. Jos haluat ottaa tallentamiasi sisältöjä talteen, voit kopioida ne OmaPäihdelinkistä omaan laitteeseesi tai ottaa niistä vaikkapa kuvan. Emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan pyyntöjä sisältöjen toimittamisesta, jokaisen täytyy tehdä se itse. Tallennathan haluamasi sisällöt itsellesi talteen 6.12.2023 mennessä. Tämän jälkeen niitä ei voi palauttaa.

• Verkkokurssit (Uusi alku, Uusi minä ja Finaali) toimivat normaalisti, mutta tehtäväsisältöjä ei ole enää mahdollista tallentaa OmaPäihdelinkkiin 6.12.2023 jälkeen.

• Raipe rahapelipäiväkirja lopettaa toimintansa 7.12.2023

• Keskustelufoorumi on suljettuna 7.-10.12. välisen ajan. Uusi keskustelualue aloittaa toimintansa maanantaina 11.12.2023.

Jos uudelle keskustelualueelle tulee ongelmia kirjautua tai rekisteröityä, laittakaahan sähköpostia [email protected]. Mukaan kannattaa laittaa tarkka selvitys minkälaisen virheilmoituksen järjestelmä antaa (kuvakaappaus on myös hyvä) ja millä laitteella / selaimella ongelma ilmenee. Selvitellään sitten asioita.

Kiitämme kärsivällisyydestänne!

***

Tämä viesti on lähtenut OmaPäihdelinkin kautta kaikille rekisteröityneille. Olet saattanut saada viestin sähköpostiisi, jonka linkki vie virhesivulle. Kyseessä ei ole huijausviesti. Sisälle kirjautuessa viesti löytyy OmaPäihdelinkin viestit -osiosta (kirjekuoren kuva sivuston oikeassa yläreunassa).