Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Se lipsahti

Julkaistu 9.2.2016

Suomalaiskansallisesti alkoholi on sallittu ja enemmän kuin hyväksytty kanssakäymisen ainesosa. 

En ole muiden silmissä alkoholisti, mutta omasta mielestäni olen todella pahassa jamassa. Päättäessäni olla ottamatta edes hörppyä, en pysty pysymään päätöksessä. Jos työt ei estä, päätös on vessapaperiakin huterampi

Oikeastaan en tiedä milloin ongelma lähti lapasesta. Luultavasti sinä päivänä kun en pysynyt päätöksessä olla juomatta.

Mielestäni ei ole kyse siitä pystynkö töihini, ja miltä näytän. Kyse on siitä etten enää pysty pysymään päätöksessä. En hallitse päätöksiäni alkoholin suhteen.

Rimpuilen edelleen juomisen ja juomattomuuden välissä, mutta olen sitä mieltä että rehellisyys itselle on ulospääsy tästä. Maistoin sitä jo.

En anna periksi, koska tämä/se juoppo en ole minä.

Nimimerkki: 
CoolMirMir
+1
0
-1

Kommentit

Kyllä se juoppo olet juuri

Käyttäjän Anonyymi kuva

Kyllä se juoppo olet juuri sinä, eikä kukaan muu. Toi on oikeastaan pahimpia virheitä, johon alkoholisti sortuu, syyttää muita. Teet sen kirjoituksessasi alitajuisesti, "juoppo et ole sinä". Sinä se kuitenkin olet. Sinun itsesi se päätös pitää tehdä, elää raittiina. Kukaan ei sitä puolestasi tee, niin kauan, kuin viina on suomessa laillinen huume.

T. Alkoholisti, raittiina 6 vuotta.

+1
+652
-1

Se lipsahti

Käyttäjän Seppo kuva

En usko, että sinä olet juoppo. Et tykkää juomisesta, kuten en minäkään, ja silti juomme, kun muutkin juovat. Jos työelämäsi pyörteissä ei ole mahdollisuutta ottaa lasillista, ota se (tai kaada kukkaruukkuun). Ongelmasi tuntuu olevan pienimmästä päästä

 

+1
+626
-1

Lisää uusi kommentti