Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Kun läheinen on päihderiippuvainen

Julkaistu 10.11.2020

Olen alle kouluikäisen lapsen äiti. Olen eronnut lapsen isästä pari vuotta sitten. Miehellä on ollut päihdeongelma vuosia. Miehen kanssa lapseen liittyvistä asioista keskustelu sujuu kun hän on selvinpäin. Ongelmia tuottaa yleensä se, että hän palaa parisuhteen ajan ongelmiin, pommittaa viesteillä ja puheluilla, ja vaatii keskustelemaan ja läpikäymään vuosien takaisia asioita. Itse haluaisin olla tekemisissä vain lapseen liittyvissä asioissa.

Luottamus on hankalaa koska en voi luottaa lapsen isän sanomisiin siitä, että ottaa tytön esim. jonakin viikonloppuna luokseen yöksi. Pari kertaa on käynyt niin, että ollaan sovittu, että lapsi menee vklp isälleen mutta ilmoittaa perjantaina, että onkin muuta menoa tai sitten joudun viemään lapsen itse isälleen. Pari kertaa on käynyt niin. että olen vienyt lapsen ja sitten illalla tulee viestiä, että lapsi haluaa kotiin.

Joudun varmistamaan että isä on selvinpäin ja sen, että lapsi haluaa jäädä isänsä luo yöksi. Haluan jakaa näitä omia kokemuksia tietäen, että muillakin on samanlaisia raskaita kokemuksia. Hankala sopia omia menoja kun ei ole varmuutta siitä onko lapsi koko vklp tai yhden yön isällään.
 

Nimimerkki: 
Murmeloni
+1
+3

Lisää uusi kommentti