Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Uupunut

Julkaistu 27.1.2017

Viimeiset kolme tuntia olen käynyt vääntöä kaljan ostamisesta. Palkkapäivään on vielä kaksi viikkoa, joten en voi antaa rahaa miehelle. Hän väittelee, anoo, kirjottaa perusteluja viestein. Laskee paperille ylös kuinka rahat oikeasti riittäisivät. Tiuskii minulle ja lapselle ja käy kuumana.

Kerran jo lähdin tästä suhteesta ja palasin, kun kaiken piti muuttua. Nyt en voi lähteä ennen kuin vuokrasopimus päättyy ja silloinkin pitää saada kaupungilta asuttava asunto, jotta selviän laskuista. Mies tulee tekemään elämäni erittäin vaikeaksi, hän tulee kieltäytymään maksamasta elatuksesta ja hän tulee aluksi hylkäämään lapsensa.

Hän juo kaikki rahansa ja alkaa soittelemaan ja lähettelemään viestejä, joissa vaatii minulta rahaa. En tiedä kuinka tulen tämän kaiken kestämään syksyllä, jolloin voin nostaa kytkintä tästä suhteesta.

Miksi en lähtenyt hetki kun tajusin mitö hän on ja miksi ihmeessä palasin tähän? Vihaan itseäni tästä syystä päivittäin.

Mies on myös hyvin mustasukkainen ja koittaa rajottaa elämääni. En anna hänen tehdä sitä ja siitä syystä hän juo vitutukseen jo kostaakseen minulle.

En kestä enää.

Nimimerkki: 
Lasikakku
+1
0
-1

Kommentit

Juoppouden syyt

Käyttäjän Kurki kuva

Älä hyvä ihminen syytä itseäsi, että teet miehesi elämän niin vittumaiseksi että hänen on pakko juoda. Hän juo vaikka sinä olisit täydellinen enkeli tai kavalin piru, sillä asialla ei ole alkoholistin juomiseen mitään vaikutusta. Varmasti hän on mustasukkainen, koska tietää että hänenlaisensa ihmisen kanssa on mahdotonta elää, ennemmin tai myöhemmin suhde tulee päätepisteeseensä.

Minun mieheni rakasti minua enemmän kuin mitään muuta maailmassa - paitsi viinaa. Minä vaadin muutosta. Hän tiesi tulleensa tienristeykseen ja hän valitsi eron. Tai siis hän valitsi juomisen, josta tiesi olevan seurauksena eron. Alkoholisti valehtelee ympäristölleen, mutta suurimman petoksen hän tekee itselleen. 

Uuden elämän aloittaminen lasten kanssa on vaikeaa, mutta ehkä sittenkin helpompaa kuin jatkaa nykyisyyttä? Muuttuneessa elämässä saattaa tulevaisuus olla valoisa, nykyisen jatkamisessa ei koskaan. Luulen, että tiedät sen itsekin. Mutta päätös sinun on tehtävä itse, ajatellen ensin itseäsi. Sinun hyvinvoinnistasi riippuu paljon lastesikin hyvinvointi.

+1
+573
-1

Lisää uusi kommentti