Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

12 vuotta päihteitä

Nimimerkki: Survival

Kun olin 17-vuotias alkoi kannabis kiinnostaa musiikin/kaverien innoittamana. Polteltiin satunnaisesti turvallisessa ympäristössä vailla huolia tulevaisuudeta. Motivaatio lukio-opiskeluun loppui ja muistiinpanot täyttyivät hamppuun liittyvistä kuvista/unelmista.

Kun täytin 18 vuotta aloin käydä baareissa ja polttelin myös samalla. Joka viikonloppu kännäilyä eikä tulevaisuus huolestuttanut. Tapasin adhd:ta sairastavan seurustelukumppanin, joka sekoitti pakkaa entisestään. Tuli riitoja, rattijuopumuksia, pettämistä ja väkivaltaa. 20-vuotiaana alkoi piri kiinnostaa ja kolmen päivän valvomisesta psykoosiin. Ei ollut rauhoittavia joten taistelin psykoosin yksinäni läpi ilman hoitoa. Piripsykooseja olen kokenut yksin elämässäni noin viisi kertaa ilman mitään hoitoa. Kun ei savuja tai muita aineita saanut piti vetää aina kännit ja juomisesta koostui ongelma. Elin varmaan 2-3 vuotta kännäämällä 2-3 kertaa viikossa. Välillä tuli sekakäyttökausia jolloin veti lääkkeitä ja viinaa sekaisin. Yritin välipäivinä harrastaa liikuntaa, että pysyi jotenkin kunnossa.

Luettelo 12-vuotisen satunnaisen sekakäytön aineista/kokeiluista: kannabis, amfetamiini, ekstaasi, lsd, psilosybiini, subutex, tramal, xanor, lyrica, butaani, bensa, diapam, ritalin, ALKOHOLIA joka viikko.

Nyt raittiina 19 päivää, ei mitään lääkitystä. Liikunnalla olen saanut ihan hyvät fiilikset ilman alkoholin tuomia negatiivisia sivuvaikutuksia. Elän päivän kerrallaan ja hankkia terveellistä sisältöä elämään.

Suosittelen käymään koulut loppuun ja hankkimaan terveellisiä harrastuksia päihteiden sijaan. Saan itse olla onnellinen, että olen vielä terve ja hyvässä kunnossa.

Päihteetöntä elämää kaikille 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

14.03.2016 17:49:40

Tosi hyvä että oot pysyny nyt hetken erossa aineista, jatka samaan malliin. Pystyt siihen!!