Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Älä koskaan luota kehenkään, vaikka luulisit tuntevasi

Nimimerkki: perhonen12

Olimme tunteneet jo parisen kuukautta ja koko sen ajan ajattelin, että hän olisi mukava ja voisin luottaa häneen täysin. Niinkuin lopulta sitten luotinkin.

Olimme usein vetämässä kamaa samassa porukassa ja aina silloin kaikki meni hyvin. Ei psyykkaamista tai manipulointia, ainoastaan hauskanpitoa, toisiimme tutustumista.

Kaikki tämä helvetti alkoi noin vähän yli viikko sitten. Olimme samassa tutussa porukassa, pari uutta naamaa näyttäytyi silloin tällöin, mutta eipä se ketään haitannut. Piri kun saa niin sosiaaliseksi. En oikeastaan edes tiedä, missä vaiheessa tämä minun psyykkaamiseni alkoi, koska se kaikki tuntui niin oikealta ja näytti niinkuin hän itsekin uskoi kaikkeen mitä sanoi.

Yleensä emme edes jääneet kauaksi aikaa kahdestaan, mutta nyt ikävä kyllä olimme. Keräsimme toisiimme luottamusta, kertomalla arkoja asioita. Näin jälkeenpäin en edes tiedä oliko mikään hänen kertomansa totta, vai keksikö kaiken.

Hän sai minut uskomaan, että kumppanini on vetämässä kamaa selkäni takana, ei rakasta minua, eikä arvosta. Pitää vain koiranaan. Etten ansaitse sellaista. Etten ole onnellinen. Kaikista pahinta oli, että hän sai minut uskomaan psykopaatin olevan perässäni, tekevän minulle mitä vain. Koska olin hänen ystävänsä. En ikinä ole pelännyt niin paljoa. En ikinä.

Myös pari muuta hän sai psyykattua melkein meidän yhteisen ystävämme päälle, keksien mitä ihmeellisimpiä asioita. Koska hän ei ikinä ollut valehdellut kellekkään meistä ja yksi meistä vielä seurusteli hänen kanssaan. Hän melkein sai ystäväni  minua vastaan, puolisoni jättämään minut ja yhden pitkäaikaisen ystävän saikin uskomaan, että olen tehnyt jotain mitä en todellakaan ollut.

Ja kaikista kauheinta oli se, kun laittoi annokseni sekaan (jonka yllätys yllätys halusi itse tehdä), niin aakkosia. Ja sen jälkeen olen flipannut, enkä muista mitään, että olen meinannut käydä ystävieni kimppuun ja ollut kuin raivohullu.

Kuka helvetti tekee tällaista? Ja miksi? Nyt menee pitkän aikaa ennen kuin pystyy taas psyykkeen kasaamaan ja luottamaan ihmisiin. Toivottavasti pystyn kasaamaan itseni.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

pete

22.09.2015 12:20:13

Kyllähän se on niin, ettei huumepiireissä voi ikinä luottaa kehenkään. Oma etu ja tarpeet ajaa ohi kaikesta noissa porukoissa...

jaska

15.10.2015 16:28:16

nisti on aina nisti. ja muista että nisti valehtelee aina!! älä koskaan luota nistiin, itsekin olen monesti pettynyt nistin lupauksiin. nisti valehtelee aina! ja pettää kaverinsa aina! nimimerkki kokemusta on...

Neuvoja

29.10.2015 08:12:31

Ihan ensimmäiseksi tarvitsisit ehdottomasti yhdistettyä psykiatrian ja päihdekuntoutuksen jaksoa. Sen jälkeen pikkuhiljaa sieltä kohti parempaa päivää.

been there

29.10.2015 12:52:19

Tiedän mitä helvettiä tuo on kun joku ottaa sinut kohteekseen  ja alkaa se perkeleen kieputtaminen. huumemaailmassa on niin ilkeitä ihmisiä. nautitaan kun saadaan toinen sekoamaan. Mitä nauttimista siinä on? ei ikinä enää sinne. toivon että saat rinnallesi aitoja, sydämellisiä ihmisiä jotka oikeasti välittää sinusta ja tahtoo sulle hyvää että mahollisesti pääset eheytymään. :)    

skrama

07.05.2016 13:09:43

on hienoa ettäå olet kaiken kokemasi jälkeen vielä niin järjissäsi että pystyit kertomaan tarinasi.Olen itse 50v. ja lusinut yli kymmenen vuotta.Lopun aikaa olen olluk milloin missäkin kamakoukussa.Viisi vuotta sitten hakeuduin korvaushoitoon,mutta silti piti säätää jotain koko ajan.Muutaman kerran koitin luottaa johonkin ihmiseen ja luulin että olen saanut ystävän,kunnes asiani levisivät julkisuuteen hienosti vääristeltyinä,velat jäivät maksamatta ja siine meni taas... Olin katkolla ja kuntoutuksessa kahdeksan viikkoa alkuvuodesta.Sieltä pois päästyäni meni na kokoukseen vaikka vetäjä oli jättänyt mulle velkansa pystyyn. Se on hienoa että kun katsoo taaksepäin,siellä ei ole kuin silkkaa paskaa.En nmenettänyt mitään enkä ketään kun irtauduin kamapiireistä.Morjestelen kyllä mutta oon kieltäytynyt tarjouksista.Käyn NA:ssa ja jätän vihan kaunan ja katkeruuden taakan pois selästäni.Se ei koskaan enää muutu,Vain tulevaisuus voi muuttua,ja sen oman näköiseni elämän rakennan itse.Päivä kerrallaan. Helppoa se ei ole.Se on helvetin vaikeeta.Silti,kun odotan 90 päivän puhdas ja tyyni avaimenperääni,huomaan puhuvani jo raittiiden ihmisten juttuja.Käyn uimassa ja hoidan kaverin koiraa.Käyn NA:ssa ja katson vain eteenpäin.aina kun yllätän itseni menneisyyden muistelusta,niin lopetan vaan heti.Se on tavallaan retkahdus. Sulle toivon kaikkea hyvää ja parempaa tulevaisuutta.On hyvä että kirjotat.Se on minutkin pitänyt järjissäni.Kaikki paska vaan paperille ja paperit palamaan. Onnea ja rakkautta.sulle.