Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

09.03.2015 | Pelaaminen

Ammattimaisemmasta pelaamisesta ongelma

Nimimerkki: peluri007

Terve,

Olen opiskelia 19v.

Kaikki alkoi nuorenpana kuin urheiluvedonlyönti rupesi kiinnostamaan. Aloin pelaamaan pienin panoksin. Voitin myös usein koska tietämystä löytyi urheilun saralta. Myöhemmin kun minusta tuli täysiikäinen aloin pelaamaan ammattimaisesti vedonlyntiä tienaamillani rahoilla. Pidin tarkkaa kirjanpitoa vedoistani ja pidin pelaamani rahat erillään muista varoistani. Panostin myös hyvin maltillisesti kassaani nähden. Uskomatonta kuinka ollakkaan aloin tienaamaa rahaa kuukausittain joitakin satoja euroja  pelaamisillani.

Kaikki kääntyin lopulta päälaelleen kuin eri vedonlyönti yhtiöt alkoivat rajoittamaan panoksiani radikaalisesti. Käytin tolkuttomasti aikaa kertoimien vertailuun ja muuhun tausta työhön. Alkoi ottamaan päähän nämä rajoitukset ja se että omaa rahaa en pystynyt enää menetelmilläni tienaamaan.

Aloin pelaamaan tetysti netissä jonkun verran slotteja ja kun niihin hävisin melkeen tuhat euroa yritin tasoittaa tilin voittamalla ne takaisin lyömällä vetoa yhdestä jääkiekko ottelusta. Nukuin huonosti yön ja aamulla huomasin että olin hävinnyt reilu 1500 euroa yhteen otteluun. Hävisin yhteensä 2000 euroa ja muutama 200-300 casino hölmöilyä päälle. Yhteensä rahapeleihin on uponnut tähän asti noin 3000 euroa.

Ainoa positiivinen asia on että nytten tajusin että vaikeuksissa ollaan. Tilillä möllöttää vielä 1500 euroa+ muutama tonni säästöjä. Niitä en pysty enää pelaamaan vaikka mieli tekis taukoamatta. Rakastan urheilua ja haluaisin jatkaa vedonlyöntiä hyvänä harrastuksena mutta en tiedä onko se mahdollista tämän kaiken sekoilun jälkeen. Yhtiöitä jonne mahdollisesti voisin jatkaa pelaamista on noin2-3 jonne saisi panoksia sisään. Jotenkin tuntuu että unelmoin ammattimaisesta pelaamisesta jonne omat rahkeet eivät kuitenkaan riitä. Pelit pyörii mielessä koko ajan.

Olisiko syytä lopettaa kaikki pelaaminen vai voiko pelaamistani hallita jotenkin?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

inkeri

04.04.2015 10:22:46

En haluaisi vähätellä mutta onkohan tämä ongelma vasta alussa. Ei kovin paljoa, mutta kiitos tarinan jakamisesta. Itsellä takana 6-7v. ja muuta.

Anonyymi

29.11.2015 03:25:25

Edelliseen kommenttiin viitaten, ei kaikkea tarvitse oppia kantapään kautta! Hienoa, että tunnistat ongelman ja toivottavasti olet lopettanut pelaamisen. Tsemppiä!

Tje

06.01.2020 00:30:22

Ongelma on ongelma kun se itselle tuntuu ongelmalta. Piste.  Kukaan ei voi sitä vähätellä! Hienoa että olet peluri 007 havahtunut ajattelemaan asioita. Kirjoituksestasi on jo aikaa, olisi kiva tietää miten menee.. toivottavasti hyvin.