Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

02.01.2019 | Alkoholi

Ei vielä AA:han

Nimimerkki: AA vai nou AA

Juu. Tein juuri ekan paukun koskaan käsidesistä kun keksin että kotonahan on sellaista lääkekaapissa. Viinaa ei ole kun pullot aina omituisesti tyhjentyvät. Noniin, itse asiaan.

Juon itseni yleensä tolkuttomaan kuntoon. Tuntuu että nykyään ei kestä edes pää samalla tavalla alkoholia, vaan pienempi määrä riittää samaan mihin ennen tarvittiin pari kossua. Ja muisti sopivasti aina pätkii. Kaverit on sanonu että pari kertaa oon ollu todella ihme tilassa että oon meinannu hyökätä kimppuun kun joku asia ei oo miellyttäny. Ja mä oon aina todella väkivallaton ja biletuulella humalassa. Tämä on outoa, ennen ei ollut näin.

Ero tuli kesällä kun onnistuin tulemaan himaan teiltä tietymättömiltä ja ex-vaimo tosi tyytyväinen, vähän vääränä päivänä ja väärässä kunnossa. Jotenkin pahimmat känät oon onnistunu luovimaan kun ex-lasten kanssa esim. omassa mummolassaan ja tietysti vähän tuli aina otettua. Ei mitään viikon tai edes muutaman päivän putkia vaan ihan 1 tai 2 pv, jällkimmäinen tasotellessa ja jos on lähteny uudestaan niin sitten on lähteny, kolmas päivä ei enää kyllä.

Kerran heräsin eteisen lattialla kuset housuissa, onneksi ex oli muualla silloin. Toisen kerran landella ihan sänkyyn. Ai mikä mahtava fiilis kun noita miettii.

Joskus menee laatan puolelle ja niiden siivoaminen piha alueelta ihmisten tuijottaessa on kyllä nöyryyttävä kokemus. Ennen tätä olin vetäny kunnon kännit jo aamuselta ja fiksuna miehenä baariin kun koko pv ensin kitattu alkoholia. Tuloksena laatta siivousurakka, lisävaikutuksena hirveä panetus/koko päivän stondis seuraavana päivänä, en tiedä mitä huumeita olen vedelly ei alkoholista oo koskaan tullu tollasta, kuset housussa lattialla, rillit täysin paskana ja pää täynnä kuhmuja, ja viikon verhojen raosta kurkkiminen ku tuntuu ettei uskalla pihalle mennä naamaansa näyttämään. Hämärä muistikuva kun kaivoin puukon joka oli kalastusreissusta jääny taskuun esiin grillijonossa ja onneks joku sen otti pois. Oli onneksi kotelossaan eikö esillä.

Pari kertaa hakenu exän joskus juna asemalta 8-10 kaljaa juoneena kun se oli baari-illassa, ei tietty tiennyt että on rattijuopon kyydissä. Ajoin kyllä tosi varovasti. Varmasti, kun nyt miettii.

Tänään vain pari lasia viiniä ja tuo käsidesipaukku, eli nou känni tällä hetkellä.

Käyn töissä, en sekota alkoholia ja töitä. Jos kännään niin yleensö yhtenä pvnä vkl jos on menomeininki. On alkanu yleistymään kalsarikännit kotioloissa. Viimeks meni nyt joululomalla ollessa yhteen tällaiseen 8 tuplapukkia 8,5 prossaa, 3 litraa viiniä sekä puolen litran viinapullo. Ottaminen jakaantu kyllä kahelle päivälle kun noi tuplapukitkin on yllättävän päähän nousevia nykyään.

Välillä kk selvin päin, sit joku kk joka vkl yhtenä pvnä  joskus 3kk ilman mitään. Saunakaljaa ei pitäs juoda,joskus kasipakki meni aina saunailtana kerta viikossa saunavuoro.

Nyt kun luin ton kirjottamani tekstin niin tuli tietty mieleen ku poliisit joskus poimi lumihangesta 15 asteen pakkasessa, sillonki ooi rillit paskana. Herääminen juoppoputkan laatan ja kusen tahrimalta lattialta oli kans mieltänostattava kokemus, onneksi tästä on aikaa. Onneksi poimivat, kiitos heille siitä! Tanssikengillä sitten liukastelin talvella putkan pihalta eteenpäin.

Onneksi kirjoitin tän tekstin. En pidä itseäni alkoholistina mutta ehkä olis syytä, prkl.

Nyt rupes vituttaamaan.

Mutta kommentoikaa ja antakee neuvoa, en toudellakaan koe koko asiaa ongelmaksi  joskus vain pari kolme kertaa vuodessa mopo karkaa käsistä.. niin ja ottaneena en ole ajanut kuin nuo 2 kertaa ja siitä tuoi niin hirveä moraalinen krapula etten ole koskaan sen jälkeen ajanut enkä aja nauttineena.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Eloisa

03.01.2019 07:13:03

Hei! Yleensä alkoholisti on se viimeinen ihminen joka tunnustaa ongelmansa. Minusta tuossa on jo aika paljon menetyksiä mitä kerroit. Itse olen ollut raittiina reilut 7 - vuotta Minäkin hoidin työni ja lapseni, tosin en ollut missään elämäni asioissa läsnä.  Kun ihminen tunnistaa muutoksen tarpeen niin silloin muutos on mahdollista. Toivon että heräät elämään koska raittius on parasta:) Nöyrtyminen asian ja ongelman edessä on ehdoton , silloin ihminen on valmis muutokseen ja ottamaan apua vastaan. Kannattaa tehdä tässä elämässä niitä asioita mistä haaveilee koska jokaisella ihmisellä on haaveita ja tavoitteita. Valitettavasti päihde vie vaan sen mahdollisuuden niitä toteuttaa.Sanon tämän kokemuksella. Raittiina elämä on elämisen arvoista!  

Anonyymi

14.01.2019 14:20:43

Olen ollut raittiina vuodesta 2017 ja en ole päivääkään katunut silloista päätöstä pyrkiä elämään raitista elämää päivä kerrallaan aa ryhmiä tukena käyttäen nyt huono päivä on tuhat kertaa parempi kun ennen oli hyvä päivä

Anonyymi

07.06.2019 22:07:43

Aika järkyttävää luettavaa. En itsekään mikään absolutisti ole ja saunaolut viikonloppuisin maistuu (1-3) ja kännit ehkä kerran kuukaudessa-kolmessa. Mutta alkoholismilta kuulostaa. Ei normaalia elämää. Liian usein sulla on morkkis ja liian paljon olet menettänyt alkoholin vuoksi. Kerroit vähäisemmän määrän riittävän nykyään, se kertoo siitä, että maksasi ei enää polta alkoholia yhtä tehokkaasti kuin ennen.

Vilpertti

06.10.2021 10:27:09

Täysi lkoholistihan sinä olet. Ei kahta vaihtoehtoa. Hakeudu hyvä mies hoitoon!