Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.11.2015 | Pelaaminen

Elämä pelissä

Nimimerkki: Pirkko81

Minun tarinani ja elämäni alamäki alkoi vuonna 2011. Olimme joutuneet puolisoni töiden takia muuttamaan pääkaupunkiseudulle. 2 pientä lasta ja heidän sairastelukierre sai aikaan sen että unohdin itseni hyvinvoinnin. 

Perheellämme ei ollut tukiverkkoa, eikä ystäviä joilla olisi olllut samanlainen elämäntilanne kuin meillä. Mieheni työpäivät oli pitkiä ja hän tuli yleensä kotiin vasta kun olimme nukkumassa. Minä jouduin olemaan töistä kokoajan pois ja samalla viihdyin enemmän ja enemmän internetissä.

Vuonna 2012 rupesin pelaamaan. Aluksi päätin että laitan enimmillään 30 e/kk. Päivät oli pitkiä ja yksinäisyys oli kauheaa.Elämäni oli vain lasteni ympärillä. 

2012 keväällä aikoihin terveyteni rupesi reistailemaan ja lääkärikäyntien jälkeen minulla todettiin paha anemia. Veriarvoni olivat romahtaneet ja jouduin käymään paljon lääkärissä. Sen seurauksena ehkäisy jouduttiin poistamaan ja tulinkin ”yhdestä kerrasta” raskaaksi. Päädyimme mieheni kanssa aborttiin, koska elämäntilanne oli sellainen että miehen työt ja voimavarani eivät olisi riittäneet siinä tilanteessa pienen vauvan hoitoon. Abortti tehtiin ja päätimme että asiasta ei puhuta kenellekkään. Mieheni ei kerennyt hakemaan minua aborttipäivänä sairaalasta,koska työkiireitä oli, joten työkaverini tuli ja vei kotiin.Kyseli tapahtumia, mutta en voinut kertoa.

Sitten iski romahdus..Rupesin pelaamaan enemmän ja enemmän ja loppujenlopuksi pelaisin kaiken 2012 loppuvuodesta. Mieheni halusi avioeron ja erosimme. Jäin lasten kanssa, sekä peliongelmani kanssa yksin.

2013 Velkaa oli paljon ja muutimme lasten kanssa toiselle paikkakunnalle, jolloin ensimäisen kerran päätin että enää en tappele laskujen kanssa vaan päätin antaa niiden mennä ulosottoon.  Apua hain peliongelmaan  peluurista sekä uskouduin toisella paikkakunnalla asuvalle ystävälleni. Myöhemmin kävi ilmi että miehelläni ollut suhde jo 2011 muutosta lähtien työpaikallaan ja työkiireet olivat vain valhetta. Silloin päätin antaa itselleni anteeksi.. En ollut kuvitellut yksinäisyyttäni vaan todellakin olin yksin kun mieheni oli toisen naisen kanssa.

Tällähetkellä olen onnellisempi kuin koskaan. Enää en pelaa kuin 1 rivin lottoa kuukaudessa. Luottotiedot meni ja edelleen on niin paljon velkaa että tuskin niistä selviän. Loppujenlopuksi kaikki on nyt hyvin; Minulla on terveet lapset ja mikä tärkeintä minä olen terve. Ja vahvempi kuin koskaan ennen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *