Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

04.11.2011 | Alkoholi

Haluan olla hyvä, mutta miksi valitsen aina pahan?

Nimimerkki: Oravanpyörässä

Olen 36-vuotias mies Etelä-Karjalasta ja olen aloittanut juomisen hyvin nuorena. Kymmenisen vuotta sitten tunnustin itselleni olevani alkoholisti läheisteni ”painostuksesta”. Minulla on ollut avaimet onneen lukuisia kertoja kädessäni mutta niin monesti ovat avaimet hukkuneet viinaan.

Olen juonut avioliiton, työpaikan, luottotietoni ja monia ystävyyssuhteita. Olen hakenut apua ongelmaani A-klinikalta, muutaman antabuskuurit on tullut kokeiltua tuloksetta. Viime vuoden joulukuussa olin neljä viikkoa kuntoutuksessa mistä tunsin saavani paljon apua vertaistuen muodossa.

Siitä asti tähän hetkeen olikin mennyt tosi mallikkaasti, olin pysynyt kohtuukäytössä mikä olikin tavoitteeni. Olin hetkittäin jopa ylpeä itsestäni. Nyt kuitenkin olen taas kaikkea muuta kuin ylpeä! Viime viikolla join neljän päivän putken ja sen myötä tämäkin avioliitto katkolla. Minulla on ihana vaimo joka on tukenut minua paljon ongelmani kanssa, mutta nyt ovat voimat loppuneet häneltäkin…. ei sitä vaan voi käsittää että miksi satuttaa itseään ja lähimmäisiään näin vaikka haluaisi olla heille hyvä ja rakastava Isä ja Aviomies.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

04.07.2019 22:12:29

Oon miettiny just tota samaa. Miksi ei voi olla tyytis siihen hyvään, jota saa. Jos keksit, niin kerro muillekin.