Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

25.11.2017 | Pelaaminen

Häpeä

Nimimerkki: kisuli123

Nykyinen mieheni opetti minut aikoinaan 11 vuotta sitten nettipelien maailmaan. Olen pelannut vuosia maltilla, mutta muutama vuosi sitten mieheni sairastui vakavasti. Tästä seurasi syöksykierre. Meillä on lapsia ja olemme molemmat töissä. Lapsuuteni on ollut erittäin kurja, alkoholismia, väkivaltaa ja köyhyyttä.. Luulen että tämän vuoksi olen ollut aina kiltti, välillä jopa perheeni sylkykuppi. Olen vuodesta toiseen sitkutellut pienipalkkaisessa työssä, ja aina on ollut toinen työ rinnalla. Viikkotunnit jatkuvasti 55h. Olen unohtanut oman hyvinvoinnin tyystin, kamelin selkä katkesi kuitenkin miehen sairastumiseen.

Helppo pakotie todellisuutta olivat netticasinot… Hävisin ja voitin usean vuoden ajan, useitakin tonneja. Kuitenkin asiat pysyivät mallillaan, aikakin jollakin erää. Nyt kuitenkin tuli tilanne alkuviikosta missä vanhempiani ja sisarukseni vetivät minut mukaansa omiin riitoihinsa ja tapani mukaan selvittelin heidän välejään ja riitojaan päiviä. Sain syyttelyjä jälleen ja niin sanotusti peetä niskaan… Jokin päässäni napsahti. Valvoin ahdistuneena melkeinpä koko yön. Seuraavana vapaapäivänä vein lapset poikkeuksellisesti tarhaan ja päätin pelata netissä slotteja. Tilanne riistäytyi erittäin nopeasti kädestä ja iltapäivään mennessä olin pelannut melkein 10 000 euroa. Nyt hätä on valtava…

Minä joka olen kestänyt aina kaiken ja selviytynyt voittajana vastoinkäymisistä, toimin näin… Hävettää pelottaa ja ahdistaa…Mikä helvetti voi mennä päässä näin pahasti pieleen, että toimin näin. Nyt en ymmärrä millä ihmeellä visaa lyhentelen… Siis se on tapissa nyt. Pelottaa, että pankki soittelee ja uhkailee lainojen irtisanomisella kun olen näin hölmöillyt.

Jos tästä tilanteesta pitää jostakin positiivistä kaivaa, niin koskaan en enää pelaa. Minun on pakko varata myös keskusteluaika juttelemaan omasta ahdistuksesta. Mieheni sairaudesta ja lapsuuden hirvityksistä.Toivon kaikille parempaa huomista ja uskoa tulevaan, vaikka itseltäni se tuntuukin olevan tällä hetkellä hukassa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *