Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ihan vaan kipuun

Nimimerkki: Tuleehan kaikki kuntoon?

Olen pitkäaikaissairas. Ei ole helppo rasti sekään, mutta kun on hirveästi kipuja, on ongelmia pitkin kroppaa. Se alkaa pelottaa ja väsyttää.

Niinpä yhdistin tässä yksi päivä Panacodin ja kivun ennaltaehkäisyn. Sitähän tässä on yritetty jo pitkään, estää niitä kipuja edes alkamasta.

Opiskelen uutta ammattia, olen oikeasti onnellisesti naimisissa, on teini ja muutama koira. Ja olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen elämään. Kuitenkin kahden alkoholistin lapsena säikähdin ajatusta, että lääkitsen itseni valmiiksi, että en joudu kestämään kipua.

Noloa on se, että olen pyytänyt muutamalta kaverilta joskus Panacodia, kun omat ovat loppuneet. Miten hiton naurettavaa?! Täytyyhän minussa olla enemmän ihmistä. Taistelen vain tämänkin yli. Jos olen käyttämättä, varmaan normaalitkin lääkkeet alkavat vaikuttaa oikean tarpeen tullen.

En siis kuitenkaan viihdekäytöstä puhuisi, voiko olla sellaista pelkokäyttöä? Ei se yhtään sen parempi tietenkään ole. Voin olla pitkiä aikoja ilman, mutta en pysty kuitenkaan jättämään lääkkeitä kaappiin, vaan ne syödään päivissä, joskus 1, joskus 5. Hävettää ja nolottaa.

Eka pitää puhua puolisolle, sen jälkeen omalle lääkärille. Toivon vain, että on mahdollista OmaKannasta poistaa reseptit, ettei niitä voisi uusia koskaan eivätkä ne muistuttaisi koko aikaa mun heikkoudesta. Kyllä tämä tunne on ja pysyy ilman muistutustakin. ?

Kyllä tämä tästä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *