Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Litteiden pullojen liitto, osa II

Nimimerkki: Litteiden pullojen liitto 2

Olen jatkanut liittoa. Avoliitto, jossa mieheni on salajuoppo ja humalahakuinen juoja jo varmaan viidettä vuotta. Tänä kesänä on sattunut myös jo kaatumisia, täällä kotona, kun hänen tasapaino ei ole
toiminut  enää. On vältytty kuitenkin loukkaantumisilta, vaikka kaksi kaatumista on sattunut kivilattialle. 

Tilanne ja kommunikointi on lukossa. Minä puran kiukkua, ja toinen osapuoli on täysin puhumaton. Näin on nyt mennyt 13 pvää. Olen ahdistunut ja etsin ja katson koko ajan itselleni ja lemmikeille kotia, jossa saisi mielenrauhan ja tasapainoisen olotilan, ilman luottamuspulaa, pettymyksiä ja sitä että ei edes jaksa katsoa toisen päälle, kun jatkuvasti on tilanne päällä, että on salajuomista, epätasapainoa, ja ilmeisesti ahdistuksen aiheuttamaa mykkäkoulua ja levottomuutta ”menee ja tulee” koko ajan.

Emme enää ymmärrä normaalielämästä. Syömmekin eri pöydissä välillä täällä ja mistään asioista ei voi sopia. Paitsi ehkä jättämällä lapun pöydälle ainakin infoksi. Tämä on niin surullista, raivostuttavaa, jatkuvaa pettymysten nielemistä. Ja tässä minä vaan olen. Ihmettelen.  Ja siitä olen varma, että toinen osapuoli ei hae apua.

Minä olen käynyt keskusteluterapiassa, josta koin saavani hyötyä.. AINAKIN jotakin eväitä  ”omaan jaksamiseen”.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *