Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Litteiden pullojen liitto, osa III

Nimimerkki: Lapas-akka

Kuudetta vuotta on menty tätä samaa showta… Salajuomista ja sekoilua ja laatikoiden avaamista, joissa yleensä joku kirkas littee pullo..josta otetaan ”SALAA”. Hetken päästä sitten mennään pöydistä ja tuoleista kiinni pidellen, tehdään omituisia tekoja, kuten heittää takkaan alumiinifoliossa tuleen takan pohjalle makkarat grillaantumaan.

Sitten unohtaa ne sinne ja makkarat palaa folioineen hevonhuitsiin. Välillä tuntuu että tulee parempi vaihe. Mutta sitten tulee uus sekoilu tai kuten pari päivää sitten ilmeisesti ulkona kaatuminen, kun ensin veti salakännit autotallissa.. Minä olen tätä katsonut ja ihmetellyt, ahdistunut, jännittynyt ja ihmettelen mikä Lapanen mä olen, kun katson tätä, toivoen sitä mikä on mahdottomuus.

Mielessäni ajattelen, millaista olisi olla kodissa vaikka omassa yksin, ennenkuin katsoa tätä loputonta pullohelvettiä. Toilauksia ja tietenkin vain humalahakuista juomista. Ja ihmeellistä hiipparointia ja mykkäkoulua, ongelman peittämistä täysin eli oman kuoppansa kaivamista. Litteät pullot ovat
kuningas joka sanelee näytelmässä suuren osan. Lähes joka pvä. Seuraava kerta saattaa olla jo tänään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Huolestunut_Kanslainen

23.09.2021 12:55:36

Toivottavasti oot kunnossa nyt