Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

12.06.2020 | Alkoholi

Lopen kyllästynyt

Nimimerkki: Huoh

Olen 22-vuotias nainen ja juon alkoholia, vaikka tiedän että se ei ole minulle millään tavalla sopiva juoma. Yhden oluen jälkeen lähtee käsistä, enkä osaa juoda sivistyneesti vaikka yhtä. Minä en halua juoda, mutta juon silti. Darrassa itsemurha-ajatukset pyörii päässä ja koko elämä on perseestä. Mutta sen yli kun pääsee niin kaikki on taas paremmin kuin hyvin. Minua kyllästyttää ja lääkärin puheet päihdehoitajalle menosta on kaikunut kuuroille korville.

Mutta nyt minä sen tein, huomenna saan soiton, jossa keskustellaan mihin kannattaa ottaa yhteyttä yms. Minulle päihdehoitajalle meno on ollut ylpeys kysymys ja muutenkin luonteeseeni kuuluu se, että kaikesta pitäisi selvitä yksin, varsinkin jos on itse kaivanut itselleen kuopan.

Tämä ei ole pitkä tarina, mutta halusin kirjoittaa päätöksestäni aloittaa täysin holiton elämä. Siitä tulee vaikeaa koska kaikki kaverit juo ja olen opiskelija, joten mahdollisuuksia ja syitä juoda löytyy. Olen vain lopen kyllästynyt tähän elämään ja hallitsemattomuuden tunteeseen. Olen satoja kertoja koettanut lopettaa, mutta aina sortunut.

Mutta nyt kun olen niellyt ylpeyteni ja pyytänyt apua niin toivon, että tämä on elämäni viimeinen kerta kun lopetan alkoholilla läträämisen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Hyvä.

25.06.2020 14:49:30

Alkoholia jos käyttää niin et itse ja läheiset kärsii, se on väärin. Mutta miksi alkoholisti pitää jättää yksin, usein käy niin, ettei he selviä. Olin ystävä juopon kanssa, koska pelkäsin, ettei selvii. Pitääkö juoppo todellakin hylätä!