Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Lopun alku

Nimimerkki: Sosiaaliholisti

Muistan kun täytin 14. Menin kahden kaverini kanssa isälleni juhlimaan synttäreitäni. Tarkoitus oli juoda glögiä kun joulukin oli tulossa ja polttaa tupakkaa. Isältä sitä sai niin paljon kun halusi. Sinne kun päästiin, oli isäni aivan turvat olohuoneessa, litran pullo Jack Danielsia pöydällä korkattuna. Setänikin oli siellä 3-vuotiaan lapsensa kanssa. Voi kuinka säälin sitä pientä lasta.

No onneksi he kuitenkin lähtivät, paitsi isäni joka tarjosi meille Jackia ja kaljaa. No me pikkupojat olimme heti valmiina kokeilemaan miltä viski maistuisi. No paskaltahan se maistui, piti mennä vielä suu huuhtomaan sen jälkeen vedellä kun poltti niin paljon. No kuitenkin päätimme ottaa lisää iskän painostuksella. Ja ei mennyt kauaakaan kun kaikki olimme ihan ulapalla. Mitään merkittävää ei oikein tapahtunut hetkeen, paitsi toinen kavereistani oksenteli ja voi pahoin.

Myöhemmin kuitenkin kun olimme menossa nukkumaan, päätti isäni tarjota meille sätkää. No kaverini otti hatsin tai pari, mutta minä kielsin ottamasta. Oli hyvä päätös, kumpa vain olisin sanonut samoin pari vuotta sen jälkeen, kun saimme samalla kaveriporukalla kannabista käsiimme.

Nykyään en isäni kanssa ole missään väleissä, vaikka hän huumeiden käytöstä eroon pääsikin ja sai mukavan naisen elämäänsä. Viina on maistunut myös turhankin paljon tässä lähivuosina. Sen saaminen on vain niin helppoa minulle ja kavereilleni. Kannabiksessa sama juttu. Itseasiassa kokeilimme tuossa taannoin LSD:tä. Oli muuten sanoinkuvailemattoman mahtavaa. Mutta tavallaan en tahtoisi uskoa, että tuli sitäkin kokeiltua.

Kokaiinikin on testattu. Ei ollut minun juttuni millään tavalla. Oli vain ylihinnoiteltua paskaa suoraan sanoen. Viinapäissään on kyllä tullut tehtyä paljon enemmän typeryyksiä kuin huumeiden kanssa. Johtunee niiden erilaisista luonteista. Ehkä pitäisi hommautua hoitoon, mutta en halua kertoa kenellekkään läheiselle ongelmastani. No, jokatapauksessa.

Koulumenestys on laskenut huomattavasti, eikä ole motivaatiota mihinkään. Läksyjä en ole tehnyt kertaakaan yli vuoteen, eikä kokeiisiin ole tullut luettua. Ainut mikä kiinnostaa enää on kavereiden kanssa oleminen, ja päihteiden käyttö. Ei niitä päihteitä sinänsä mieli tee niin hirveästi. Ennemminkin vain yhdessä olo ja sosiaalisuus kiinnostavat. Ehkä suurin riippuvuuteni on kanssakäyminen ihmisten kanssa. En tiedä.. Joskus se varmaan selviää.

Tarinani kuitenkin jatkuu vielä. 17-vuotias kun vasta olen.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

-

07.02.2019 23:41:40

Voi kunpa hankkisit (olisit tässä 2-3v aikana hankkinut) sellaisia ihmisiä ympärillesi,jotka eivät käytä huumeita! Se on kaiken A ja O niistä eroon pääsemiseksi,sen tärkeimmän,eli oman halun lisäksi. Olet vielä hyvin nuori ja kun vuosia tulee lisää ja jos jatkat samaa rataa,ymmärrät tämän kyllä ja jos tarpeeksi pitkään juot ja käytät,ei "normaaleista" sosiaalisuhteista ole tietoakaan,ensinnäkään et kykene sellaiseen päihteidenkäytön takia ja toiseksi kaikki päihteitä käyttävät "ystävät" eivät todellakaan ole oikeita ystäviä (ei pahuuttaan,mutta koska he ovat päihderiippuvaisia,niin päihteet menee aina kaiken edelle),vaikka muutama heistä sitä olisikin. Vastaa raittiina ymmärtää oikean ystävyyden. Kenen kanssa tahansa voi sekoilla ja vetää kamaa tai juoda alkoholia. Harmi,että jokaisen pitää tajuta tämä itse ja niiden kunnolla kantapään kautta (kuten itse) joilla on "liian" kova pää,mikä ei ole kaikessa hyväksi. T. 12 v käyttänyt,nyt hieman yli 2v kuivilla.

Sorsakotka

29.08.2020 01:36:45

Lukiessani tekstiäsi huomasin muutaman vuoden jo kuluneen, joten mitä kirjoittajalle nykyään kuuluu?