Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.06.2017 | Mielenterveys

Minä ja naapurin tyttö

Nimimerkki: Never Forget 95

Olin masentunut erosta, join söin ja viiltelin itseäni painoin lähes 15 kg enemmän kuin ennen. Olin myös aloittanut tupakan polton, seisoin peilin edessä kaksi puukkoa kaulalla teki mieli viiltää molemmilta puolilta…. Rukoilin……Jumala, jos olet olemassa näytä mulle se henkilö kuka musta tykkää. Rukousta ennen olin miettinyt näitä asioita, en halua olla yksin, en jaksa olla yksin, minulta lähti koira, poika ja vaimo…

3 päivää rukoilusta nuori nainen avaa oven kohteliaisuuttaan, unohdan jopa kiittää? Joten kirjoitan 2 tuntia kirjettä voitaisiinko tavata vaikka koiralenkillä kun käyt sitä ulkoiluttamassa. Odotan innolla väliovi auki lähes vartijamaisesti kyttäen ovisilmästä, kun näen hänet tulevan ulko-ovesta sisään koiransa kanssa. Avaan oman asuntoni oven lyön lapun kouraan ”tämä on sulle LUE”. Hän lukee tuo illalla ja postissa vastauksen ”tule vaan mukaan lenkille”.

Itken siihen asti kun lähden lenkille. Pidämme toisistamme ja juttelemme. Molemmilla on vähän huono tausta, saamme tukea toisista ja olemme ns ”pari”. Nuori nainen ja vanhempi mies. Halailemme suutelemme ja rakastelemme useita kertoja päivässä. Laihdutan 10 kg, treenaan ja olen elämäni huipulla. Eroamme kuitenkin suurten ikäeromme takia noin 1,5 v jälkeenpäin.

Harmittelen sitä vieläkin noin 3 vuotta tapahtuman jälkeen, mutta olen löytänyt elämääni rauhan toista kautta. ”Älä koskaan luovuta” sanoi tämä ”taivaan enkeli minulle”, tämä nuori nainen. Halusin lapsia ja kotielämää. Lapsetkaan ei ollut se tärkein, mutta hän halusi vapautta. Jos toista rakastaa päästä hänet menemään älä pakota.

God bless, uskon ihmeisiin en jumalaan, mutta tämä kohta elämässä sai kyllä miettimään. Itsemurhan yrityksestä suhteeseen joka laihdutti, tyydytti ja rauhoitti. Opetti rakastamaan itseään ja elämää. Jos tämä pelastaa jonkun elämän olen onnistunut, ilman pokaalia ilman sulkaa tai muutakaan merkkiä.

Vain ja ainoastaan sinä olet tärkein itsellesi, pidä huolta itsestäsi ja unelmistasi. Kiitos että sain jakaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

08.10.2018 18:33:41

Ihana.