Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Nuoren savolaispojan tarina

Nimimerkki: Toivoa on

Koko homma lääkkeitten ja huumeitten kanssa alkoi ahdistuksen, masennuksen, yksinäisyyden ja itsetuhoisuuden takia se alkoi kodeiinin ja lihasrelaksanttien käytöllä olin jo aika pohjalla. Välillä olin hieman koukussa opiaatteihin ja viiltelin paljon jouduin ystävänpäivänä 14 helmikuuta 2019 illalla sairaalaan. Olin kyseisen tapahtuman jälkeen n. kolme viikkoa ilman lääkkeitä, mutta viikko sairaalareissun jälkeen join kaksi vodka-pulloa.

Meni siinä muutama viikko raittiina ja sitten homma lähti käsistä hiihtolomalla. Vedin kaksi pulloa resilaria muutaman päivän aikana olin niin sekaisin yksi päivä, että kaverini joutuivat saattaa minut kotiin. Maha oli ihan sorbitolista sekasin ja pää dexmistä, vedin myös amfetamiinijohdannaisia huumeita nenän limakalvoille nuuskattuna. Resilarin juomisen jälkeen myös ja olin aivan hulluuden partaalla vähän väliä, mutta onneksi rauhoituin.

Meni hetki ja tuli erittäin rankka päivä henkisesti, koska yhden päivän aikana lintsasin kokonaisen koulupäivän. Vedin suuren määrän dxm:ää jouduin sairaalaan ja karkasin sijaiskodistani ja samalla viikolla siskoni löysi minulta nuuskaa paljon repusta ja jouduin taas ongelmiin.

Sitten olemme tässä hetkessä tänään, olen sekakäyttänyt viime viikonloppuna orfenadriinia, tramadolia, metyylifenidaattia, alkoholia ja dxm:ää… Jäin eilen kiinni siitä kun avasin minigripin ja ääni kuului vessan ulkopuolelle ja minulta kysytään mitä minä teen? Tottakai huijaan aluksi, mutta lopulta kerron totuuden vettä olen ottanut ison määrän lääkkeitä sekasin ja olen ihan hermoromahduksen partaalla. Tänään tuli rankka päivä ja itkin tuntikausilla elämääni ja ongelmiani.

Tänäänkin kyllä olen nikotiinia käyttänyt, mutta en näe sitä vavaksi asiaksi mutta se saa minut taas päihteitten kierteeseen ja olen testannut vähän jotain muitakin lääkkeitä esim voxraa (bupropioni) on vielläkin ollut mielijohteita huumeisiin ja lääkkeisiin, mutta yritän pistää ajatuksille vastaan ja ajatella huumeitten ja lääkkeitten aiheuttamaa lopputulosta. Voin suoraan sanoa että jumalattoman hirveä olo on nyt ripulilla olen jatkuvasti ja kylmiä väreitä tulee joka päivä ahdistaa ja suorastaan vituttaakin välillä paljon.

Ilman syytä siis on nämä kolmiolääkkeet pikkuhiljaa pilannut elämääni, vaikka kovin nuori olen ja olen ollut joitakin kertoja sairaalassa doupin takia minun mielestä minulla on jo hieman kokemusta näistä jutuista ja vIkka kuinka vituttaa tai ahdistaa tai kuinka vihaat itseäsi niin älä pilaa itseäsi, tulevaisuuttasi ja elämääsi huumeilla ihan millä vaan (hallusinogeeneillä, opiaateilla, bentsoilla, dissoatiiveilla, stimulanteilla/muuntohuumeilla, psykedeeleillä, gapantiineillä).

Kannataa hakea apua jos kaikki ei ole okei.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *