Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Nuoren tytön tarina

Nimimerkki: Menetetty Tapaus

Tarinahan alkaa siitä talvesta kun olin 13. Mulla oli katkennut välit yhteen jätkään, jonka kanssa oltiin ala-asteella hyviä ystäviä. Mutta vuoden välirikon jälkeen otin häneen uudestaan yhteyttä, koska kaipasin häntä niin paljon. No hän suostui tulemaan morolle kotini lähelle. Järkytyksenä minulle tuli se, että hän kertoi vetäneensä jo pitkään viinaa ja pudii. Itse en ollut koskaan edes kokeillut tupakkaa, joten järkytyin syvästi kun kuulin 13v jätkän ruvenneen ryyppäämään ja käyttämään huumeita.

No meidän ystävyys sitten jatkui siitä eteenpäin, tupakkaa hän minulle aina yritti tyrkyttää vaikka tiesi etten polttanut. Jossain vaiheessa kuitenkin minulle tuli sellainen tunne, että jos en ala polttamaan ja juomaan niin hän katkaisee välimme. Se jätkä merkkas mulle tosi paljon, joten en kestänyt ajatusta siitä että välimme katkeaisi. Ajattelin sitten, että ei kai siitä mitään haittaa ole jos rupean polttamaan ja juomaan. Niinpä seuraavalla kerralla kun näin häntä, oli minulla mukana isältä varastettu viinapullo ja äidin tupakat. Hän oli aika tavalla yllättynyt tästä.

Siitä se sitten tämän jätkän kanssa lähti, ryypättiin joka viikonloppu ja tupakkaakin alkoi menemään pari askia päivässä. Vuosi tästä eteenpäin, kun olin 14, tapasin erään jätkän joka oli minua neljä vuotta vanhempi. Olin silloin pahasti koukussa juhlintaan, joka viikonloppu piti ryypätä. Tämän jätkän kanssa aloin sitten seurustelemaan, ja silloin hän tutustutti minut huumeisiin. Aloin vetämään aluksi koksua, myöhemmin amfetamiinia. Saatoin tämän jätkän kanssa karata viikoksikin vetämään kamaa, ja porukat oli kotona huolissaan. Sitten tultiin takas himaan ja oltiin vaan omassa huoneessa polttelemassa pudii, kunnes tuli poikaystävä taas autolla hakemaan kämpille kamaa vetämään.

Kerran sitten kun oltiin tän jätkän kämpillä niin hän kamapäissään raiskasi mut. Se oli aika traumaattinen kokemus 14-vuotiaalle tytölle. Yöllä mä sitten karkasin sen kämpiltä ja liftasin kyydin takas kotiin jossa porukat odotti. En ole kertonut heille vieläkään tästä tapahtumasta. Kaman vetäminen loppui aika lailla siihen, joskus poltin pudia. Mutta koksua ja amfetamiinia sai vain tältä kusipäältä ja ei ollut mitään halua olla hänen kanssaan tekemisissä, joten niitä en sitten enään vetänyt.

Voisi kai sanoa että raiskaus pelasti minut huumekierteeltä. Juhliminen toki jatkui, viikollakin ryypättiin. Tämän takia jouduin sijotukseen ja asun nykyään eri paikkakunnalla. Tupakkaa edelleen poltan paljon, alkoholia käytän ehkä kerran parissa kuussa ja pudia en ole vetänyt 8 kuukauteen ja koksua ja amfetamiinia en ole vetänyt yli vuoteen.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

.

07.02.2019 22:12:21

Älä anna miesten (tai ylipäätään muiden ihmisten) vaikuttaa elämääsi noin paljoa!  Sinun ei TARVITSE miellyttää muita ihmisiä,se riittää,kun kelpaat itsellesi. Olet päässyt pitkälle,pidä siitä kiinni

Gabrielle

31.07.2020 10:33:29

Hyvä  että et käytä huumeita enää 

*

13.12.2021 19:42:25

Niin paljon voimia tulevaan